Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zniszczyc kogoś slub i wesele

Polecane posty

Gość gość
Zniszcz jej sukienkę, a poza tym, jak będziesz wiedziała, gdzie zostawiają prezenty od gości to dorzuć tam swój, taki ekstra. Szampon złożony z farby, oleju rybiego, puder ze środkiem swędzącym, fluid z barwnikiem pomaranczowym (bo jak z niebieskim to na twarz raczej nie nałoży), jak się nie p********z to daj rozpuszczalnik do żelu pod prysznic, kał :D. Jak się nie boisz, że cie skojarzą, to daj im to sama, jak się boisz to mówię ci, podrzuć ten prezent tam gdzie położą całą resztę.

Gość gość
ja bym do kosmetykow ktorych uzyje na slub dodala jodyny:) schodzi dopiero po kilku dniach wiec bedzie cala pomaranczowa ahhaha

Gość gość
Mocne, fajne.

Gość gość
na pewno wykorzystam tą okazję tylko jeszcze nie wiem jak. Juz kupiłam piekną biała sukienkę dla siebie. Inie ma obcji abym jej nie załozyła

Gość gość
mowie ci dolej jej jodyny o kosmetykow bedzie wygladac jak klaun

Gość gość
Spryskaj jej kiecke środkiem do odstraszają dzików. Matko to tak wali ze jak tylko o tym pomyślę to mam ochotę puścić pawia.:-)

Gość gość
Boże... Wy tak na serio? Czytam i nie wierzę.... Co z Was za ludzie... Jak mozna?! Wstydzcie sie wszyscy!

Gość gość
ja bym dodała srodek przeczyszajacy odpowiednio wczesnie tak zeby zesrała sie w kosciele. Sukni nie brudziłabym ale moze popsikała od srodka czyms co podrazni jej skore i bedzie ją cały czas swedziało , dzieki czemu bedzie wkurzona cała impreze :)

Gość gość
podobaja mi sie wasze pomysły samabym na to nie wpadła

Gość gość
Bo widzisz, zemsta najlepiej smakuje na zimno :D Nie zapomnij zamówić sobie pięknego corsage :D ze storczykiem . Najlepiej na rękę , szlag ja trafi :)

Gość gość
I uważaj, badz dyskretna.

Gość gość
Tępe dzidy,patologia i wszystko jasne.Gdzie wy żyjecie? Kto Was wychowywał ? Podjudzaczki.Tu takie mądre w gębie ale na zywo żadna pewnie by słowem nie pisnęła. Jak się czyta Wasze wypociny to żal.pl to mało.

Gość gość
Do tej wyżej - pewnie sama tak robisz / zrobiłaś jak ta k****a wróg autorki.

Gość gość
To co się oburza to pewnie jakaś potulna katolicka co w życiu nie przekleła wiec produkuje się na forum. Zjeżdżają jak nie masz nic do powiedzenia. Dziewczyny my to mamy wyobraźnię. Z babeczkami lepiej nie zadzierać. :-)

Gość gość
Ja bym jej suknie i bukiet schowala, tak, zeby znalazla po jakichs kilku tygodniach np. w piwnicy albo koszu na smieci itp.

Gość gość
myślalam,że takie akcje to tylko w serialowych tasiemcach i telenowelach :D z tym robieniem zdjęć,żeby upozorować zdradę to jest bardzo popularne w serialach,niszczenie sukienki też myslalam,ze takie rzeczy sie w życiu nie dzieją,że to tylko wymysł

Gość gość
Haha.

Gość gość
żalosne idiotki,wstyd mi za was prostaczki

Gość gość
przespij sie jej facetem

Gość gość
ale po co niszczyc? Sama sobie zycie zniszczy, bo tak to jest z wychodzeniem za maz :)

Gość gość
Prostaczka to jest ta, która nadepnęła na odcisk autorce.

Gość gość
A jak zniszczyc babe co sie pcha mojemu facetowi do łóżka i podjudza przeciwko mnie a on jej broni bo to jego koleżanka w końcu zawsze go wysłucha i dobrze doradzi

Gość gość
Najpierw to popracuj nad j.polskim, bo z taką inteligencją jaką teraz reprezentujesz, zemsta ci nie wyjdzie.