Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nolem

To zakochanie czy zauroczenie?

Polecane posty

A więc gdy tylko go widzę serce bije mi o wiele szybciej, pojawia się bardzo dziwne uczucie, czasem mam ochotę być przy nim jak najwięcej a czasem mam ochotę uciec i się gdzieś chować przed jego wzrokiem ;/ Sama zauważyłam ze jak łapiemy kontakt wzrokowy nagle nie ma niczego ,tylko ja i on... nie słyszę nikogo i niczego. Czekam tylko aż znów go zobaczę... właściwie jak przechodzimy obok siebie to praktycznie zawsze patrzymy sobie w oczy.. ;p czy ja się zakochałam czy może to jeszcze tylko zauroczenie?

Gość gość
ja tez takmiałm ... pozniej okazało sie ze maziewczynę i mi przesło ... zauoczyłm się innym pozniej jeszcze inym ... po parulatach o obacyłam i z przykrością na twary dotarło do mnie ze już nic do niego nie czuję nawet koleżenskiej sympatni .... poprostu pusto

Gość gość
poprawię bo klawiatra żle działa ...ja tez tak miałam ... pozniej okazało sie ze ma dziewczynę i mi przeszło... zauroczyłam się innym pozniej jeszcze innym ... po paru latach go zobaczyłam i trochę czasu z nim spędziłam i z przykrością na twarzy dotarło do mnie ze już nic do niego nie czuję nawet koleżenskiej sympatni .... poprostu pusto