Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada

Polecane posty

Gość gość

Moją koleżankę zdradza mąż, to trwa już chyba z rok. Najlepsze jest to, że ona chyba w to nie wierzy. Miała już tyle dowodów typu meile, smsy od niej w jego tel, ktoś ich razem widział, ale on się wyparł, to ona jemu wierzy. Już nie mogę z nią. Jak można mieć klapki na oczach aż tak. Mają jedno dziecko, ona nie ma już co prawda rodziców, ale ma dziadków, z którymi dobrze żyje.Na pewno by jej pomogli stanąć na nogi. Może boi się samodzielności, nie wiem. Ale to jest takie chore, że aż nie mogę

Gość gość
Niektóre kobiety tak mają , niestety , Głupie i naiwne . Pewnie facet za kilka lat zakonczy romanse i wtedy beda szczesliwa rodzinka heh

Gość gość
A co Ciebie interesuje życie innych? Może jej taki układ pasuje. Nie Twoja sprawa!!!

Gość gość
Autorka pisze o sobie

Gość gość
ludzie godza sie na takie układy..cóz nie uszczesliwimy ich na siłe

Gość gość
to mozesz jej pomoc np pogadaj z nim ze jej powiesz lub cos w tym stylu

Gość gość
zreszta w takim ukladzie to kochanka i tak jest w gorszej pozycji z zalozenia juz on ten zwiazek ukrywa i wypiera sie czyli w razie w zosawi kochanke a nie rodzine, znam takiego po fakcie kochanka miala niesamowite klopoty bo jak sie wydalo wszystko spadlo na nia facet wrocil do rodziny a z tamtej zrobil szmate i jeszcze doszlo do rodziny kochanki jaka z niej szmata oczywiscie facet tez dran no ale w efekcie zona wciaz krzysta z jego obecnosci, pieniedzy no i rodzina jest razem a sprawa po czasie ucichla wszyscy sobie wybaczyli tzn kochanka zostala z reka w nocniki zostaw sprawe losowi udawaj ze nic nie wiesz zycie samo pokieruje