Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Palenie w ciązy

Polecane posty

Gość gość

Dziś się dowiedziałam, że jestem w ciąży. Test zrobiony 2 dni po miesiączce, przez ten czas od zapłodnienia dużo paliłam i piłam duży kawy. Czy to bardzo źle skoro nie wiedziałam? :(

Gość gość
Wejdźcie na kafeteria forum na "mieszkam za granicą i sram fiołkami bujdy biednej emigracji

Gość gość
Nie wejde, ale za to Cie zgłosze za spam :)

Gość gość
cóz czasu nie cofniesz-od teraz rzuc kategorycznie palenie, ogranicz kawe i bedzie dobrze nie ma reguł twoje dziecko moze urodzic sie zdrowe ale np z mniejsza masa urodzeniowa i tyle

Gość gość
Witaj. Ja się wczoraj dowiedzialam o ciąży i też palilam do tej pory. Ba... Tydzień temu mieliśmy imprezę i jak ja nigdy nie pije wódki tak teraz jak na złość pilam. No po prostu Taka ironia losu. Teraz nie palić i będzie dobrze :-) Zycze ci powodzenia!

Gość gość
Nie ma się co zamartwiać. Wiadomo, że celowo tego nie zrobiłaś, a czasu cofnąć nie możesz. Ja generalnie jestem abstynentką praktycznie, piję sporadycznie i symboliczne ilości i jak na złość ok. tydzień po zapłodnieniu i w dniu zrobienia testu, który wyszedł negatywny wypiłam dwa drinki. :D Ironia losu. :) Będzie dobrze. Ja uważam, że na wczesnym etapie natura chroni dziecko.

Gość gość
w pierwszych tygodniach ciąży chroni dziecko ciało żółte tak mi to wytlumaczył ginekolog nie ma jeszcze łożyska ja do 10 tyg ciazy paliłam piłam dosyc dużo było lato i same imprezki w tym czasie jak sie dowiedziałam że jestem w cciąży cała noc nie spałam wiedziałam że chore dziecko urodze ale wszystko dobrze się skończyło a ja hektolitry alkoholu wypiłam i wagon fajek hehehehe jak bys paliła i piła całą ciąże to można chore dziecko urodzić a tak to spokojnie