Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziecko

Polecane posty

Gość gość

2 letnie pije za malo. Jak je zmotywowac? :) Macie jakies pomysly albo doswiadzenie?

Gość gość
Zmień wodę na inną. Może ta, którą dajesz mu zwyczajnie nie smakuje.

Gość gość
Sadzisz, ze tylko zmiana wody? Musze podsunac corce ten pomysl. Myslalem juz o innych napojach aby zachecic do picia. Tee soiki albo lepiej niech nie poznaje innych smakow?

Gość gość
Nikt nie ma pomyslow?

teraz w sklepach jest bardzo duzo soków i wód smakowych bez dodatku cukrów a są smaczne więc może tak spróbuj. Jak ja wybieram dla dziecka picie i czytam etykiety to po 5 minutach w pobliżu pojawia sie ochrona...ale można się przyzwyczaić :)

Gość gość
"Jak ja wybieram dla dziecka picie i czytam etykiety to po 5 minutach w pobliżu pojawia sie ochrona..." No to chyba wyglądasz na patologię, bo ja też zawsze czytam etykiety i nigdy ochrona nie panikuje.

Gość gość
Może kup jej jakiś fajny kubeczek, bidon, z motywem, który lubi. Możesz dawać też trochę soku, żeby smak lekko był inny. niech ma stały dostęp do picia.

Gość gość
woda jest tez w zupie, owocach, kisielach, warzywach - moze tak?

Gość miraaaabelka
hahaha a jak wygląda patologia? hehehe myśle że osoba kóra pisała o tych 5 minutach i ochronie to pisała to w przenośni.... ale są czasami nadpopudliwi ochroniarze np u mnie w rossmanie, łażą za cz lowiekiem jak cięń,,,, a co do picia to spróbuj właśnie z kolorową butelką albo niech dziecko samo sobie robi picie czyli dawaj wode i sok niech sobie łączy. Pozalewa sie ale sie napije

Gość gość
dziekuje Wam za fajne zdania :)