Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napisalam ogloszenie, ze szukam porzadnego

Polecane posty

Gość gość

i odezwal sie koles "ja jestem porzadny", a jak go zapytalam "to dlaczego jeszcze jestes sam?" to on na to "znalezienie byle jakiej szmaty nie jest trudne" :O zdebialam:O jaki prostak, jakie slownictwo, masakra, juz normalnych nie ma, przynajmniej w necie. Nic dziwnego ze jest taki koles sam, z takim prostacki, schamionym jezykiem cale zycie szuka bez efektow. Porazka z tym co zostalo.

Gość gość
w pierwszej wiadomosci juz wyszla z niego patologia:O a koles 35 lat i dziewczyny nie ma. mozna sie domyslac, ze z takim facetem jest cos nie tak. normalni faceci w tym wieku maja juz wlasne rodziny. zawsze najgorszy sort zostaje.

Gość gość
Wg waszego rozumowania każdy singiel po 30 to menel, więc mając tyle lat w ogóle nie warto starać się o kobietę.

Gość gość
On specjalnie Cię sprowokował Poza tym wiadomo że wszyscy są porzadni wiec formułowanie w ten sposób wypowiedzi od razu przyciąga niewłaściwych ludzi

Gość gość
k kultury osobistej wsrod wolnych facetow to standard, prostaki przewaznie sa sami

Gość gość
A Ty autorko jesteś porządna? Jeśli tak, to dlaczego sama? Bo wszędzie sami parszywcy? No to nie jesteś inna od faceta któremu teraz przygadujesz.

Gość gość
porzadna kobieta nie zwiaze sie z prostakiem, ktorym kazda normalna kobieta pogardzila

Gość gość
Nie znasz go, a oceniasz ze kazda nim pogardziła. Nie da się z kafeteriankami porozmawiać ani was polubić. Miłego sobotniego plucia na innych.

Gość gość
Czyli autorka to jędzą i zołza bo jeszcze jest sama.

Gość gość
Wg mnie ktoś kto kobiety nazywa szmata nie zasługuje na dalsza rozmowę

Gość gość
"normalni faceci w tym wieku maja juz wlasne rodziny. zawsze najgorszy sort zostaje. "em por x Mam 24 lata i wg kobiet jestem porządny i każda się dziwi czemu taki fajny chłopak jak ja nie ma dziewczyny a za 6 lat jak stuknie mi 30 będę uważany za chama tylko dlatego, że jestem sam? Mimo, że się nie zmienię. Ja mimo, że spotkałem wiele kobiet i z wieloma rozmawiałem nie zakładam tematów na forum jakie to kobiety są paskudne i nie ubliżam każdej kobiecie z powodu pewnych jednostek. Choć mógłbym. Zapomniałbym, że wg Waszych kobiecych standardów byłbym również zwykłym ru/cha/czem bo miałbym 30 lat i dobry kontakt z kobietami a mimo to byłbym wolny. Najpierw przypomnijcie sobie na jaki typ chłopaka, mężczyzny leciałyście za młodu a potem zastanawiajcie się kto ma większe szanse na związek i rodzinę.

Gość gość
No tak, bo powinien Ci odpowiedzieć: "Mam żonę, ale chcemy trójkącik" Skoro uważasz, że ktoś kto jest sam nie jest porządny to kogo w ogóle szukasz?

Gość gość
Porządna kobieta wychodzi za mąż w wieku do lat 24 za mężczyznę statecznego, mogącego zapewnić byt rodzinie, ułożonego emocjonalnie, a jak wiadomo tacy faceci swój status osiągają dopiero w wieku 35-42. Każda laska, która poleci na rówieśnika, nie jest porządna i prędzej czy później będzie się tu wypłakiwała na forum.