Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAga

Orgazm przez sen

Polecane posty

Gość gośćon37
Aga podaj@popiszemy

Gość gość
goscon37 - zaloz wlasny topik, bo smiecisz wszedzie a chyba widzisz ze to ch .. daje? tak nie bedziesz smiecił, a jednoczesnie bedziesz bardziej widoczny, na pierwszej stronie.

Gość gośćon37
Aga wierzę CI ALE popisać chyba można

Gość gośćAga
gość 13:42 masz całkiem trafną analizę, ale nie powiedziałam że nic sama nie robię, po prostu to za mało, paluszki czy sztuczny "przyjaciel".

Gość gość
Orgazm jak orgazm ale raz na jakiś żona budzi mnie w nocy pocałunkami lub pieszczotami bez zbędnych pieszczot siada na mnie i dochodzi błyskawicznie a mokra jest taka że aż chlupocze. Wiem że wtedy śniła i była bliska orgazmu tylko się obudziła. Jej reakcje są w tedy niesamowite i ciężko jest jej opanować drżenie ciała.

Gość gośćon37
Gość masz żal?wali mnie to

Gość gość
wiesz jak byś miał chcice to byś dał pierwszemu lepszemu tylko jeszcze dobrze Ci nie chce albo trzepiesz palcówki

Gość gośćAga
Szufladkujesz mnie, istnieją kobiety które nie rozkładają nóg ch*j wie komu bo mają parcie w majtkach, no sorry.

Gość gość
gośćon37 dziś nie nie mam. mam cie w doopie, jestes za maly, zebym mial do ciebie cokolwiek. tylko ze zasmiecasz i nawet tego nie widzisz, co potwierdza tylko ze jestes palantem. brnij dalej, palancie 🖐️

Gość gość z 13 42
goscAga, to jest kilku "gosci" - tu pisze ten od "analizy" 13:42, i to nie ja Cie szufladkuję. ;)

Gość gośćAga
Właśnie przez to, że ludzie w żaden sposób się nie podpisują często te rozmowy są niezrozumiałe.

Gość gość
Aga no takie kobiety się ceni :)

Gość gość
Ale masz parcie majtkach? jak się trafi jakiś fajny facet to mu dasz o d razu

Gość gość z 13 42
"wiesz jak byś miał chcice to byś dał pierwszemu lepszemu tylko jeszcze dobrze Ci nie chce" niekoniecznie, gosciu.. babki sa inne. faceci łatwiej by w to poszli, ale babki (niektore) wytrzymaja i bedą same to robic, albo spychac temat, ale w to nie pojdą. x do autorki - mówisz ze zdarza Ci się tak. Często?

Gość gośćAga
gość 13:59 masz chyba bardzo ograniczony światopogląd i wszystkich wrzucasz do jednego wora. To przykre, faceci mają kobiety na starcie za kur*y, a sami udają świętoszków którym wszystko bezkarnie wolno :/

Gość gośćAga
Oczywiście nie wszyscy faceci, zdarzają się wyjątki

Gość gość
Rozsądny facet inaczej postrzega taką kobietę jak Ty Aga :)

Gość gośćAga
gość 14:07 taką jak ja tzn co masz na myśli?

Gość gośćAga
gość z 13:42 jak często?średnio raz w tygodniu, może potrzebuje już seksuologa :P

Gość gość z 13 42
Raz w tygodniu ciało Cie budzi w taki sposób? Matko.. (tzn nie Ty :D) no.. chyba potrzebujesz ;). Zreszta nie wiem czego, ale na pewno czegos. ;) i co, zawsze zdołasz budzic się przed?

Gość gośćAga
Tak, zawsze ale to zawsze budzę się przed, aż zaczęłam się zastanawiać czy to wgl możliwe u kobiety aby zwyczajnie doszła nieświadomie, stąd moje pytanie na forum :)

Gość gość z 13 42
hmm.. chłopaki chyba dochodzą we snie (przynajmniej na to wskazuja slady :classic_cool: wiec kobiety chyba tez potrafią.. z moich rozmów wynika, ze samo budzenie sie z podniecenia jest dosc czeste, choc o budzeniu sie w orgazmie chyba zadna nie mówiła ;) ale nie wątpie ze sie zdarza. moze to chyba taki temat "lekko tabu" jak "co kobieta czuje podczas orgazmu" - wczoraj na pytanie jednej dziewczyny ktora go nie miala i sie pytała, zadna nie odpisala skladnie, musialem ja z przeciwnej strony przeanalizowac i wspomóc. ;)

Gość gośćAga
gość z 13:42 więc wiesz co kobieta czuje podczas orgazmu sam będąc mężczyzną? Fascynujące :) A co to za temat tabu, żadna nie budzi się podniecona i gotowa? Nie wierzę, to ludzkie jak robienie siusiu :)

Gość gość z 13 42
;) Do konca pewnie ze nie wiem, zresztą kazda czuje to inaczej. Ale owszem, przyznaję, ze temat mnie fascynuje od zawsze, i conieco juz się wywiedzialem. ;) Co do owej kolezanki,podała swoje symptomy na tyle czytelnie, ze mozna bylo mniej wiecej wywnioskowac, co, jak kiedy... a obie płcie są w ogolnym zarysie pod tym wzgledem podobne.. mimo wszystko. Oczywiscie... kwestia lokalizacji odczuc wewnątrz - jestesmy inaczej zbudowani, wiec to oczywiste. Choc - jak mowie - nawet same kobiety opisuja to róznie....hmm... a co? ;) Tylko, ze ona nie miala go nigdy, wiec kompletnie nie wiedziala co z czym. "Nie wierzę, to ludzkie jak robienie siusiu" Owszem... jak i orgazm. Ale zadna cos pisac nie chce, a sam tez nie uwierze ze tak nie mają. ;) ...paradoks.

Gość gośćAga
Heh bystry facet z Ciebie na to wygląda :) W moim topiku tylko jedna napisała, że doszla podczas snu, więc można to uznać ja realny dowód, chociaż kto wie czy prawdę pisała, nigdy nic nie wiadomo. Więc co, rejestruje się do seksuologa :D

Gość gość z 13 42
no.. dowód mamy. czyli niby mozliwe. ;) chyba pozostaje seksuolog, ale .. to chyba raczej formalnosc, bo w gruncie rzeczy co on moze Ci pomóc? :P moze i moze jakies prochy na zbicie libido zapisac.. jezeli stwierdzisz ze Ci to az tak mocno przeszkadza. A nie wiem czy przeszkadza az tak, i czy o to chodzi. ;)

Gość gośćAga
Może przeszkadza to źle ujęte, po prostu frustruje kiedy rano budzę się z ochotą, cały dzień chodzę nakręcona, wszystko mnie drażni, nawet bywam nerwowa. Nie uważam tego za jakiś wielki życiowy problem co prawda, ale nie jestem przecież ufoludkiem, potrzebuje seksu i tyle :) Jednak w tym mi seksuolog nie pomoże.

Gość gośćAga
Przeczytałam, z jednej strony kobiecie współczuję, z drugiej przynajmniej ma faceta w łóżku :P nie wiem co gorsze, samotny szczyt czy jego brak z kimś :P

Gość gość z 13 42
"frustruje kiedy rano budzę się z ochotą, cały dzień chodzę nakręcona, wszystko mnie drażni, nawet bywam nerwowa." Zrozumiale. I na swoj sposób podniecające. ;) I co, nawet samoobsługa nie pomaga? Owszem, to tylko polsrodek... ale na w miare spokojne (fizyczne) przejscie dnia wystarcza ;) ... chyba? ;)