Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAga

Orgazm przez sen

Polecane posty

Gość gość z 13 42
" nie wiem co gorsze, samotny szczyt czy jego brak z kimś " Dobre. ;) zawsze cos nie do konca.. no taki swiat. Moze jednak powinnas sie za kims rozejrzec, skoro to jednak okreslasz jako "brak faceta w łózku"? nie znam Twojej sytuacji zyciowej, ani charakteru (no, conieco pod tym wzgledem z poprzedniej strony ;) ale wiele rzeczy mozna przeciez dogadac... dzis juz nie stanowi to problemu. Byle trafic na lojalnego, elastycznego... i dyskretnego raczej. ;)

Gość gośćAga
Heh "samoobsługa" pomaga, co z tego jak tylko doraźnie. Głupio tu aż o tym pisać, pewnie goście maja ubaw ze mnie :D

Gość gośćon37
Dlatego chcialem zebys podala @, na priv sie latwiej dogadac i umówic na ruuchanie

Gość gośćAga
gość on37 odpuść już

Gość cenzor społeczny
Gość 37 ty chyba nie rozumiesz, ze pani Agata nie szuka chu‪ja do du‪py:O

Gość cenzor społeczny
Aga ... kto mądry, to się z tego nie śmieje:)

Gość gość z 13 42
Byc moze jestes tu nowa ;) wierz mi, nie takie rzeczy sie tu odbywają ;) Stosunki wirtualne szczegolnie nocami to norma. ;) To taki odpowiednik Saloonu w westernie. Tu mozesz spodziewac sie - literalnie - WSZYSTKIEGO. Nie bywam tu często, ale i tak troche juz widzialem. ;) Niektorzy okresla to miejsce jako siedlisko głupoty, (to prawda) ja raczej jako Saloon (to tez prawda ;) ) Ogolnie to obraz ludzi - choc trochę skrzywiony przez frustratów i degeneratów, bo to miejsce ich naturalnie przyciaga, ze wzgledu na dosc luźna moderację. ;) Mozna tu dostac po pysku - wirtualnie - a czasem nie tylko (jak sie przegina) mozna tez samemu czasem nalac.. cos sie dzieje. Trzeba tylko uwazac co , gdzie, z kim i jak. Na pewno to miejsce zyje, i dlatego czasem tu wracam. Inne fora przy tym to cmentarze. Oczywiscie wszystko na wlasne ryzyko.. ale od tego własny mozg, zeby go uzywac. W kazdym razie TU JEST INACZEJ. ;) Wiec spokojnie, nie musi Ci byc głupio. ;) 👄

Gość gość
Miałam kilka razy , przed samym finałem budziła się ale zamykana oczy i już w pół śnie kontynuowalam wyobraźnię. starałam przeddluzyc sen i bez jednego dotknięcia orgazm jak z bajki:)

Gość gość z 13 42
Cenzor, jakim cudem "chu‪ja" przeszlo Ci bez gwiazdek? przeciez zaraz toto cenzuruje :D no nic, zaraz sprawdzimy... :classic_cool:

Gość cenzor społeczny
gość dziś Ale pewnie zaciskałas uda;)

Gość gość z 13 42
ale fajnie.. mozna pisac chuja :D :classic_cool: :D :classic_cool: chuj, chuja, chujowi, chujowe, chujnia, chujstwo... chuj w dupe hahahaha :D pszszepraszam... juz wracam do normy. :classic_cool:

Gość gość z 13 42
O_o co to bylo, cenzura miala blackout przez moment? :D :D a moze cenzor to... aha. :X :classic_cool:

Gość cenzor społeczny
A swoją drogą czy takie wyobraźnie seksualne mające dać rozkosz i orgazm można traktować jak masturbacę?:)

Gość gośćAga
Wypowiedź z 15:19 powaliła mnie na plecy, płacze ze śmiechu :D :D Fakt, jestem tu "nowa", dlatego pewnie się trochę krępuje ale w sumie jestem anonimowa (chyba). Tak czy siak z tego co poczytywałam to spotyka się tu sieka emocjonalna, myślące wyjątki sporadyczne. Ale jest luźno, to też fakt, dlatego być może będę zaglądać, z ciekawości ;)

Gość cenzor społeczny
gość z 13 42 "du‪py"też przeszłobe cenzury:D

Gość gośćAga
To jest chyba taki inny rodzaj masturbacji, na wyższym poziomie, w mózgu reakcje chemiczne i szał neuronów przenosi odczucia przyjemności "na dół", coś tam się tym kiedyś interesowałam

Gość gość
niektóre kobiety chodza tak napalone że wydaje im sie całe noce tylko orgazmy mają widac bark chłopa

Gość cenzor społeczny
Aga Czyli uważasz, że jednak masturbacja? Interesowałaś się tym tematem, bo chciałas sie dowiedzieć jak dojść do orgazmu od samego wyobrażania?;)

Gość gość z 13 42
nie wiem cenzor, Tobie przechodzi, mnie nie :classic_cool: cos mi to nasuwa, ale.. dobra. :X :classic_cool: "wyobraźnie seksualne mające dać rozkosz i orgazm można traktować jak masturbacę?" pewnie ze mozna, to nadal masturbacja, przeciez ma dac "rozkosz i orgazm" tylko ze.. hm.. mentalna. Tak jak jazda na poduszce to tez masturbacja, tyle ze specyficzna. :) x Aga "Wypowiedź z 15:19 powaliła mnie na plecy, płacze ze śmiechu" Prosze Cie bardzo. Sama prawda.. przynajmniej tak jak ją widzę. ;) "dlatego być może będę zaglądać, z ciekawości" milo bedzie, choc ja bywam rzadko, wiec mozliwe ze sie mozemy zgubic... no chyba ze zarzuce kontaktem (tylko netowy), wybór Twoj co dalej.. to sie raczej tak powinno robic. ;)

Gość gość z 13 42
gośćAga dziś nooo.. proszę, widze wspolne "zainteresowania." hihi ;) orgazm z wyobrazni to juz najwyzsza półka, rzadkosc.

Gość gośćAga
Cenzor interesowałam się, bo ciekawska jestem i lubię się rozwijać, ostatnio jaram się problemem schizofrenii :P Nie wyobrażam sobie wpłynąć na orgazm przez sen czytając artykuły na ten temat, no chyba się nie da :)

Gość gość
To jest masturbacja przez sen nieświadomie kobieta sie masturbuje

Gość gośćAga
Gość z 13:42 spójrz która już godzina :p No coś tam nas łączy, możemy się skontaktować i pociągnąć znajomość na płaszczyźnie "edukacyjnej" :D

Gość cenzor społeczny
Aga Nie miałem wcale na myśli, że chcesz osiągnąć orgazm cytając jakieś artykuły, tylko to, że chcesz się takiego przeżywania orgazmu nauczyć:)

Gość gośćAga
Gość 15:44 myślisz, że podczas tych snów kobieta się dotyka nie wiedząc o tym?

Gość gość z 13 42
Jak Cie kreci schizofrenia, to trafilas w idealne miejsce. :D kopalnia przypadków, choc to taczej moderia tylko moze w pełni ocenic... :D x "Gość z 13:42 spójrz która już godzina" słyszalem juz, ze mam umiejetnosc kompresji czasu. ;) w zasadzie nie wiem czy to dobrze.. ;) edukacyjnej mówisz... :P bsx120@wp.pl zapraszam. ;)

Gość cenzor społeczny
gość dziś Jeżeli to robi nieświadomie; we śnie ,to nie jest to masturbacja. Masturbacja według mnie to jest świadome podejmowanie jakichś czynności mające doprowadzić do orgazmu:)

Gość gośćAga
Hmm to byłoby całkiem fajne tak się "nauczyć", rozkosz bez wkładu własnego w sensie pracy ręcznej, wygodna sprawa :D

Gość gość z 13 42
Aga "myślisz, że podczas tych snów kobieta się dotyka nie wiedząc o tym? " Ma rację, choc pewnie nie zawsze to nastepuje. Znam przynajmniej jeden taki przypadek. Kolezanka kiedys obudzila sie z wilgocia na palcach. ;)

Gość cenzor społeczny
No i teraz znowu mam dylemat, czy świadome dotykanie się mające sprawić tylko przyjemne odczucia, a nie zakończone orgazmem, bo w porę się przestało; czy to też jest masturbacja;)