Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAga

Orgazm przez sen

Polecane posty

Gość gośćAga
Cenzor bardzo psychologicznie podchodzisz do tej sprawy i słusznie - po nitce do kłębka. U facetów to taka totalna norma jak nocne polucje, a u kobiet to jakaś głębsza analiza, a chyba działa podobnie albo tak samo.

Gość gość z 13 42
"rozkosz bez wkładu własnego w sensie pracy ręcznej, wygodna sprawa" Ogolnie tak.. choc w zamian wymaga to zapewne siły woli i ogromnej koncentracji. Cos za cos ;) W zamian - mozna to robic w miejscach publicznych, bo przeciez nic nie widac. No, przynajmniej dopóki orgazm nie nadejdzie. :classic_cool:

Gość cenzor społeczny
Aga Ale się rozmarzyłaś:D Może ći się kiedyś tak uda dojść:) A na razie stosuj stare i wypróbowane metody;)

Gość gość z 13 42
cenzor proponuję rozszerzyc formułę, tak zeby zmiesciło sie wszystko - "masturbacja to wysiłek, majacy na celu przyjemnosc seksualną." :classic_cool: nie zawsze wszystko da sie zmiescic w slowach - a jezeli to moze to przybrac postac tak długą, ze az nieczytelną. ;) choc pewnie w słowniku wyrazów obcych juz pewnie ktos to zrobił. Aga "U facetów to taka totalna norma jak nocne polucje, a u kobiet to jakaś głębsza analiza, a chyba działa podobnie albo tak samo." jak to u kobiet - lubia komplikowac. ;) to jak z orgazmami. niby odmiennie,a jednak podobnie. ;)

Gość gośćAga
Ja się nigdy nie obudziłam z wilgocią na palcach, tym bardziej sama nie wiem jak to się odbywa. Ale obudzić się moment przed to tortury. No niestety, takie są fakty.

Gość cenzor społeczny
Aga A skąd wiesz że koleżanka trzymała te palce "tam" a nie w ustach?;)

Gość gość z 13 42
cenzor, to o kolezance to ja pisalem. Skad wiem... sama mi wszystko stresciła z detalami. ;) Przeczytaj stronę topiku wstecz, tam pisalem, ze interesuję się ogolnie tematyką. ;)

Gość cenzor społeczny
Aga Jakie tortury? :) Budzisz się mokra i napalona, przygotowana na orgazm....kilka ruchów wprawnymi paluszkami i masz wszystko:) Bez zbędnego trudzenia i specjalnych przygotowań:D

Gość gośćAga
Cenzor o tej koleżance z wilgotnymi palcami to pisał pan z 13:42 nie ja :)

Gość gośćAga
13:42 "Można to robić w miejscach publicznych bo przecież nic nie widać " - pod warunkiem, że cierpię na narkolepsje i zasypiam gdzie popadnie - nadal mówię o ów zjawisku w trakcie snu

Gość cenzor społeczny
gość z 13 42 Pewnie koleżanka chciała coś od ciebie?:D Dawała ci znaki chyba, że się sama pieści i czas to zmienić:D

Gość gość z 13 42
cenzor ;) znaki, nie znaki :P po prostu takze sie tym "interesowala" i byla w najlepszym wieku, wiec nie dziwota, ze cialo nie dawalo jej spokoju ;) a ja bynajmniej nie hamowalem tematu - zresztą, pisalismy długo, i nie tylko o tym. to byl tylko jeden z przykładów. niestety nie zawsze wszystko jest takie jak bysmy chcieli ;) chocby dystans fizyczny, w tamtym przypadku kolo 200km. ;) jak to w necie czesto bywa.. Aga "pod warunkiem, że cierpię na narkolepsje i zasypiam gdzie popadnie - nadal mówię o ów zjawisku w trakcie snu" ja mowilem o orgazmie z wyobrazni - to mozna wszedzie, wystarczy "tylko" sie wyłaczyc, i mocno skupic ;) a potem panowac nad reakcjami, bo w tramwaju ludzie moga zacząc się dziwnie patrzyc. ;)

Gość gośćAga
Znam przypadek gdzie koleżanka masturbowała się w autobusie, chyba myślała że nikt niczego się nie domyśla, a tu zonk :D Tak w umyśle to chyba niewykonalne, jednak dotyk do podstawa, tak myślę.

Gość gość z 13 42
Aga Chyba zalezy od kobiety - słyszalem ze rzadkie, ale potrafią. Mozna to chyba zresztą wycwiczyc, ale to juz bardziej z dziedziny "cial subtelnych i energii" - skupienia, oddechu, koncentracji, medytacji, swiadomosci siebie, typu "ja, nizsze ja, wyzsze ja" albo jak kto woli "przepływów energii w ciele". Dluzsza droga. Szkoda ze nie jechalem tym autobusem. Uwielbiam takie przypadki. ;)

Gość gośćAga
Wystarczy, że ja jechałam i aż nie wiedziałam w którą stronę patrzeć, z jednej strony fajne, z drugiej krępujące :)

Gość gość z 13 42
hahaha :D dokonczyła? było widac? i jak to niby, przez dziurke w kieszeni? ;)

Gość gość
był juz. ten temat na forum tylko kobiety nie wieżą ze robią to nieświadomie tylko myślą że mają orgazm bez dotykowy

Gość gośćAga
Pamiętam, że była zima, długi płaszcz i te sprawy, nieznaczny ruch ręką pod nim. Głównie wyraz twarzy ja zdradzał i końcówka - zdecydowanie przyciągająca wzrok. Chyba doszła, bo wyszła czerwona ale rozanielona :D

Gość gość z 13 42
Cholera.. niektorzy to maja farta... ;) przyciagajaca wzrok, nie słuch? ;)

Gość cenzor społeczny
Aga Podobał ci się ten widok...podniecało cię to? O czym wtedy pomyślałaś...pamiętasz to?

Gość gośćAga
Była cicho jak mysz a przecież w autobusie i tak gwar. Siedziałam naprzeciwko niej, nie dało się nie zauważyć. Moim zdaniem trzeba mieć kuku żeby odstawić taką akcje w takim ciasnym pełnym ludzi miejscu., chociaż może to bardzo podniecające ;)

Gość gośćAga
Cenzor a Ciebie by podniecił taki widok? Co byś pomyślał? Jakbyś zareagował? :p

Gość gość z 13 42
Czy Ciebie to podniecalo? ;) niby racja - w autobusie jest duzy 'szum tła" - lekkie dyszenie nie przejdzie... hm, jak dla mnie podniecajace (od strony tego kto to robi) byloby to tak długo, jak ktos by tego nie zauwazył ;) wtedy dodaje sie potezna adrenalina, i orgazm jest 2x taki mocny ale w momencie jakby mnie namierzono.. hmm... co by zrobic jakby taka zobaczyc... dobre pytanie. ale zaloby od chwili i nastawienia. czasem mam tak, zebym sie conieco spłoszył i odwrócił wzrok, ale chyba teraz to juz bym przymknał oczy i potrzył... modlac sie zeby tego nie zauwazyla, a jezeli zauwazyła, to zeby nie przestała. ;)

Gość gość
Aga Podniecił by mnie bardzo. Na pewno by mi stanął:P Pomyślałbym ,że jest krejzojka z niej i że musi jej tego bardzo brakować , skoro zdecydowała się na taką akcję w pełnym autobusie:) Gapiłabym się dyskretnie na nią i oczekiwał z niecierpliwością jej orgazmu:P

Gość cenzor społeczny
Aga Podniecił by mnie bardzo. Na pewno by mi stanął:P Pomyślałbym ,że jest krejzojka z niej i że musi jej tego bardzo brakować , skoro zdecydowała się na taką akcję w pełnym autobusie:) Gapiłabym się dyskretnie na nią i oczekiwał z niecierpliwością jej orgazmu:P

Gość gośćAga
Adrenalina - coś pięknego :) :) :) :) Spadając z chmurki, odwagę trzeba mieć i nie dać się złapać, szkoda że już autobusami Nie podróżuje :P

Gość gośćAga
Heh pamiętam, że miała bardzo skupioną mine, wzrok rozproszony, prawie słyszałam jak pogłębił się jej oddech. Być może moja wyobraźnia tak zadziałała, marzyłam żeby się stamtąd ulotnić, wiadomo ;)

Gość cenzor społeczny
Aga Ty też się masturbowałaś w autobusie, że ci tak szkoda, że nie jeździsz autobusami?:P Czy ten żal jest spowodowany tym, że podobała ci się masturbacja tej koleżanki i podniecała cię?:P Bo w sumie nie odpowiedziałaś na moje, zadane wcześniej pytanie pytanie:)

Gość cenzor społeczny
Aga Czyżbyś wtedy chciała zrobić to samo tylko na osobności, bez świadków?:P

Gość gość z 13 42
"marzyłam żeby się stamtąd ulotnić, wiadomo ;)" Moze niepotrzebnie ;) skoro ona sie tym nie przejmuje, dlaczego ja mialbym sie ulatniac... ;) Adrenalina... widzę ze tez jest cos na rzeczy? :classic_cool: w razie czego, nie musisz sie bac, ze masturbacja innej kobiety Cie podniecila (jezeli to zrobila) - po prostu, zachowania seksualne mają to do siebie. To sie dzieje na poziomie pierwotnym. ;) Zreszta kobiety sa znane z podwyzszonej 'akceptaci" swojej płci, ponad 20% mysli zeby zrobic to z inną - a przynajmniej sprobowac.