Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćAga

Orgazm przez sen

Polecane posty

Gość gośćAga
Zawstydzona się czuje :) oczywiście, że mnie to podnieciło, całkiem nagle i bezwarunkowo, taka chyba natura człowieka. Już się nie wypowiadam bo wchodzimy na grząskie tematy :p

Gość cenzor społeczny
Aga Ile ty masz lat, że cię to zawstydza?;) Grząskie tematy,to norma na tym forum:D Czyżbyś lubiała czasami tak ugrzęznąć, bo takie odniosłem wrażenie?:P

Gość gość z 13 42
oj tam oj tam. ;) Za duzo tych wszystkich norm, co gorsza niepasujacych juz do nikogo. Poki to nikomu nie szkodzi to w czym problem... nigdy tego nie zrozumiem. :)

Gość gość z 13 42
"Grząskie tematy, to norma na tym forum :D" To akurat swiete słowa (o ile na tym forum jest cokolwiek swietego :D)

Gość gośćAga
Czytałam, nie wpłynął na mnie kwitnąco :D

Gość gość z 13 42
skoro idziemy juz w kwiaty i kwitniecie, to przynajmniej znasz juz tutejsze "warunki srodowiskowe" :D

Gość gośćAga
:-) dziękuję bardzo za wprowadzenie w ten świat :)

Gość gość z 13 42
Czasem lepiej jednak na chwile przeistoczyc sie w pszczółkę, i odleciec ;) tak dla zdrowia. Na jakis czas. Ciagłe grzebanie w ziemi skazonej obornikiem nie robi za dobrze. ;)

Gość gość
Czyba musi wejść do akcji cenzor społeczny, bo rozmowa schodzi z tematu;)

Gość gość z 13 42
zawsze mozesz cos dodac od siebie :P opinie poszukiwane ;) mysmy juz się (na temat) wygadali ;)

Gość gość
Coś wam opowiem. Miałam raz odlotowy orgazm podczas snu. Mamy z mężem trochę stażu małż. I robimy w seksie różne rzeczy. Mąż wymyślił kiedyś zasypianie z człon.kiem w pochwie w ramach zabawy erot. Ale podczas zasypiania członek się że tak ładnie nazwę skurczył i wypadł nawet nie zauważyliśmy kiedy. Ale innym razem ja zasypiałam z wibratorem w ci.pce. nie jest łatwo zasnąć z wibratorem ale po fajnym seksie gdy po.chwa jest rozluźniona da się ręczę. Mąż gdy usnęłam włączył go na najmniejszym zakresie i nawet mnie nie dotykał. Nie pamiętam co mi się śniło z opowieści męża trwało to ok 8 minut ponoć się wiłam i lekko postękiwałam. Obudził mnie pierwszy wstrząs orgazmu, ale wtedy już mąż przytrzymał wibrator żebym doszła do końca. Byłam cała mokra ale i jemu bardzo się podobało. Pa.ła stała i zaraz doszedł jak tylko mi włożył. Później próbowaliśmy to powtórzyć ale nigdy nie usnęłam wiedząc jakie sa nasze reakcje kończyły się takie próby seksem i tyle. Ale orgazm z pogranicza sna i jawy był niesamowity.

Gość gość z 13 42
Zawsze mnie to frapowalo, czy "z zewnątrz" przez sen da sie wywolac orgazm. Dzieki za odpowiedz :D

Gość gośćAga
Czyli coś jest w tym sennym orgaźmie, wychodzi na to, że muszę spróbować zasnąć z wibciem w środku :D

Gość cenzor społeczny
Aga A kto ci go włączy, gdy ty będziesz spała?:D

Gość gośćAga
Będzie sobie włączony na wolnych obrotach :p

Gość cenzor społeczny
Aga Ale przy włączonym to nie zaśniesz, co najwyżej dostaniesz orgazmu, ale to nie będzie orgazm we śnie:P

Gość gośćAga
Co nie zasne jak zasne :p No dobra, niech Ci będzie, potrzebowała bym pomocy. I plan spalił na panewce