Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Latający Słoik

Czy śmierć przez uduszenie boli?

Polecane posty

Nie chodzi mi o śmierć typu powieszenie lub uduszenie przez kogoś, ale na przykład kiedy z powodu jakiejś choroby po prostu nie możemy zaczerpnąć powietrza i tak się dusimy. Albo jakieś zadławienie się. Raczej przyjemne to nie jest, kiedy nagle nie możemy robić czegoś, co robiliśmy przez całe życie, ale czy to trwa długo? A może z powodu niedotlenienia jest całkiem odwrotnie i pojawiają się jakieś jazdy, spokój, lub bardzo szybka utrata świadomości? Człowiek się długo i bardzo męczy podczas takiej śmierci?

Gość gość
Oczywiście że boli tylko śmierć przez zaczadzenie jes bezbolesna

Gość gość
Spróbuj to się dowiesz

Gość gość
dusielcowi wychodzą oczy na wierzch, poza tym w wyniku przerwania kręgów opróżnia pęcherz i jelita(automatycznie)... x długa i bolesna śmierć x ale wstyd:p

Przerwania kręgów? Nie mówiłam o żadnym wieszaniu się... Ale o normalnym braku tlenu z powodu różnych chorób, mówiłam o DUSZNOŚCIACH. Gdzie w dusznościach przerwanie kręgów, bo nie wiem?

Gość gość
Każda śmierć z powodu braku tlenu jest okropna i bolesna nie chciałabym coś takiego przeżyć.

Gość gość
piszę o tym, co spotyka osoby, które dyndają na sznurku... myślę że dlatego pytasz a kiedy się nie oddycha to bardzo boli

Gość gość
Nie że boli, ale uczucie, że nie możesz zaczerpnąć powietrza jest straszne.. Jeżeli przerwiesz jak ja strasznie bolą uszy...

Gość gość
Nie boli. Zwykły sznurek i powolne przyduszenie nawet pozbawiaja człowieka przytomnosci w kilka sekund. Nawet nie trzeba mocno pętli zaciskać jak przy normalnym wieszaniu.Następuje utrata przytomnosci w 4 sekundy z powodu braku doplywu krwi do mozgu. Tak samo boli jak utrata przytomnosci. Są nawet przypadki że ludzie nie muszą wisieć wystarczy minimalne zaciśnicie pętli na kilkanaście sekund i może to spowodowac wolnijsza utrate przytomnosci. Były takie przypadki zgonowów że ludzie szli spać ze sznurkiem i sie przyduszali powoli albo wieszali na klamce. Zwykle przyduszneie pozabwiajce czlowieka przytomnosic i w dalszej kolejnosci prowadzace do smierci.

Gość gość
Skąd ktoś żywy ma wiedzieć czy śmierć przez uduszenie boli? Zastanowcie się...

dużo osób przez wieszanie się popełnia samobósjtwa

Gość gość
To był tylko medyczny przykład stanowczo odradzam komukolwiek wieszanie się albo przyduszanie oraz inne formy samobójstwa.