Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Piotrek_MD

Internetowa przyjaciółka

Polecane posty

Hej, nigdy nie wierzyłem w przyjaźnie damsko-męskie, dlatego nigdy nie udało mi się zbudować takiej relacji z kobietą, zawsze wychodziło z tego coś więcej. Dlatego chętnie popiszę z jakąś panią, o wszystkim, jeżeli którejś się nudzi. Sam mam 24lata jestem osobą z wysoką kulturą osobistą, mam wiele zainteresowań więc byłoby o czym pisać :P Najlepiej przez maila, ale nie wiem czy ktoś byłby chętny to najwyżej potem podam.

Generalnie to medycyna, historia, astronomia, polityka, filmy, lubię sport... No sporo i w sumie jestem zawsze wszystkiego ciekaw więc jestem też dobrym słuchaczem.

Powiadasz,ze sport .... uprawiasz jakiś czy raczej biernie ? Swoją drogą zawsze mnie to ciekawiło,niejednokrotnie wchodzilam w Twoj pseudonim/login na kafe. Ty jesteś studentem medycyny ? nie wiem jak to fachowo ująć,ale jaka specjalizacja ?

Bardzo mi miło, że tak Cię zaintrygowałem iż postanowiłaś sprawdzić co się kryje w moim loginie. Co do sportu - tak uprawiam, lubię squasha, ostatnio też biegam i ćwiczę, ale to tak amatorsko. Co do studiów to specjalizację wybiera się po nich :) A Ty? Czym się zajmujesz i czym się interesujesz? ;)

Hehe .... Ja można powiedzieć jestem na etapie szukania pracy :) Skończyłam zarządzanie u siebie w mieście. Czym się interesuje ..... na pewno psychologią,ezoteryką,zjawiskami paranormalnymi.. Z takich okresowych to sport ( zazwyczaj mój czynny udział w nim trwa do momentu,kiedy mój slomiany zapał się nie skończy :) )

To w sumie ciekawe zainteresowania :P Trochę creepy może być, ale kto nie lubi adrenalinki. To rozumiem, że będziesz zarządzała gdzieś? :) A pracowałaś już gdzieś czy świeżo po studiach?

świeżo po studiach :) Cóż .. nie widzę się w roli zarządcy :) po prostu przypadkowy kierunek .... zeby w dalszym ciągu ćwiczyć szare komórki. Zdecydowanie bliższa jest mi humanistyka :) Nie pracowałam nigdy,poki co pomagają mi rodzice

Ja też lubię przedmioty humanistyczne, jeszcze w liceum miałem rozszerzony polski i historię, ale zdecydowałem się iść w innym kierunku. To jakiej pracy szukasz? Jakiejś biurowej czy robota na taśmie? Ja już trochę pracowałem, teraz chodzę do roboty i studiuję. W wakacje mam zamiar wyjechać do UK. Byłem w tamtym roku już i bardzo fajnie się tam pracuje.

Gość gość
Ech Piotrek_MD chyba sobie zartujesz, nie ma przyjazni damsko- meskichw internecie. W realu moze tak ale nie w necie. Kiedys mialam internetowego "przyjaciela" i na poczatku bylo fajnie,kilka lat pisalismy. Ale w pewnym momencie stwierdzil,ze chyba woli real wiec przestal pisac. A ja glupia myslalam,ze jest przyjacielem. Nie nakrecaj sie,ze sa przyjaznie damsko-meskie przez internet.

Gość - dzięki za komentarz. Nie nakręcam się na nic, jestem tylko ciekawy i zresztą chętnie z kimś pogadam.

chcialabym znaleźć pracę w archiwum lub coś w tym kierunku.Jednak nawet gdybym znalazła pracę u siebie w takiej galerii to bylabym zadowolona. Oczywiście nie jest to szczyt moich marzeń,ale nie czuje parcia na robienie kariery:) Co do czasow lo ..... no ja mialam polski wos historia :D początkowo w ogole trafiłam do takiej klasy o profilu mat-fiz-inf,w ktorej kompletnie sie nie umialam odnaleźć. Wiercilam dziure w brzuchu dyrektorce i jakims cudem ... przeniosła mnie :P

A co to za galeria? Ja zawsze chciałem być archeologiem, ale takim aktywnym, gdzieś na wykopaliskach a nie takim papierkowym.

Galeria Handlowa :D aczkolwiek jakaś galeria wystawiająca dzieła sztuki - czemu nie .... póki co się rozglądam :) Na nic się nie zamykam ; > Na początek będe zadowolona z każdej pracy

przepraszam wszystkich,ale uciekam spać :) Dobranoc :) Jeżeli chciałbyś pogadać mój mejl kapryszka25@gmail.com , ale zapewne jutro też tu wpadnę.Miło było Cię poznać :)

No tak, własnie tak jak ja, wakacyjnie :) Jakbyś chciała pogadać to podaję maila: piotr20ek@o2.pl bo z kafe będę już zmykał ;)