Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzieć to koleżance czy nie? Chciałybyscie wiedziec?

Polecane posty

Gość gość

Mam taka znajoma z pracy. Jestesmy tylko na czesc. Raz czy dwa mnie obgadywala, wkurzyla mnie i juz nawet " czesc "jest takie wymuszone. Ona podoba sie facetom z pracy, jeden z nich byl bardzo smialy w stosunku do niej,nie znam szczegolow ale wiem ze go odtracila.Pewnie go to zabolalo. Teraz kolejny sie do niej przystawia(nowy pracownik). Ostatnio ponoc sie spotkali poza praca,on proponowal jej piwo, impreze sam na sam.. chwalila sie tam komus i uslyszalam.Dziwie sie,ze jej to nie zastanowilo,sama z facetem w mieszkaniu bez zadnych innych ludzi...mieszkanie a raczej dom gdzies na uboczu... no ale ok. Potem gdy poszlam na zaplecze slyszalam rozmowe tego odrzuconego z tym nowym.Akurat tego dnia spedzili ze soba troche czasu, jeden szkolil drugiego,na zapleczu rozmawiali juz o prywatnych sprawach.palilam fajke i jeszcze cos zjadlam,bylam tam z 15min.Oni mieli przerwe akurat ,nie wiedzieli ze jestem (schowalam sie). W pewnym momencie zaczeli gadac o niej, nowy dopiero co sie dowiedzial ze tamten probowal,wczesniej nie wiedzial , nie bylo to umawiane zeby ja wykorzystac ale na ten "genialny "pomysl wpadli rozmawiajac o tej sytuacji. Odrzucony podsunal mu pomysl, zeby ja zg****ic .zeby byli tam we dwojke plus ona... on ku mojemu zaskoczeniu powiedzial,ze tez to planowal,upic ja i zg****ic na tej "imprezie". Powiedziec jej to? W sumie szkoda mi jej. Nie gadamy w zasadzie,a jak juz to z taką miną obydwie,ze się odechciewa i szybko idziemy w swoich kierunkach.Nie chce sie wtracac,ale troche sie boje...ze cos jej zrobia,moze nawet zabija...to takie grozne typy

Gość gość
powiedz jej

Gość gość
powiedz ,nie powiesz kretynie , to bedziesz gnojem takim samym jak oni

Gość gość
jasne,ostrzez ja i popros o anonimowosc

Gość gość
Pewnie musisz jej to powiedzieć, bo będziesz współwinna. Nie ładnie, że Cię obgadywała, ale to co oni szykują jest odrażające. Nie ukrywaj zwyrodnialców.

Gość gość
tez mi tajemnica ! Durna pało nagłosnij i zrob afere ,tuku

Gość gość
ty sie nie mieszaj,nie wtracaj,bo bedziesz miala potem tylko same nieprzyjemnoesci i jeszcze cie wywala z pracy,udaj wariatke i koniec,jak taka madra to niech sie szweda z kim chce to nie twoj PROBLEM! nie masz nic innego do roboty?poczytaj sobie jakas gazete.

Gość gość
znajac zycie oni zrobia z siebie swietych a jak przyjdzie co do czego to stchorza, gadac sobie moga ,lepiej olac

Gość gość
hhaha męski typku , wasza polska obojętnosć dopiero krzywdzi ! aNa twoim miejscu postraszyłabym powiedz że nagrałaś kretynko /nie !

Gość gość
zglosic na policje