Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość origi

Jakie dziewczyny was kręcą?

Polecane posty

Gość origi

Panowie wypowiadajcie się,jakie dziewczyny dzialaja na was najbardziej? Lubicie czasami rzucic na jakas okiem na ulicy, w autobusie? jaki ubior was kreci najbardziej, jakie czesci ciala i garderoby :)

Gość gość5
a kto pyta?

Gość origi
ciekawski

Gość gość
A to wszyscy faceci maja taki sam gust?

Gość gość5
e, myslalem ze jakas dziewczyna. :D

Gość gość
opowiedz mi o swoim guscie

Gość Black_earth
Każdy Ci niestety odpowie, że wystarczy aby miała fajna pupe oraz biust. Z tych, którzy mają coś w sobie i w wyglądzie nie patrzą tylko na to powiedzą Ci dużo, a każdy coś innego. Ja powiem tak. Mam 20 lat, ale zdecydowanie kręcą mnie kobiety 35+ Dlaczego? Sam nie umiem tego powiedzieć, ale uwielbiam patrzeć na takie kobiety, gdziekolwiek. Nie mówię o tym, że mają mieć cudowną figurę etc. Mniejsza o to. Domniemam iż jesteś w młodszym wieku więc powiem jakie dziewczyny mnie podobają się. A więc preferuję blondynki ponieważ każda inna dziewczyna (wygląda tak samo). Jezeli chodzi o ubiór na codzień. To przede wszystkim legginsy. Do tego bluzka, taka do samego tyłeczka. Ale nie może być za krótka. A co na stopach? Przede wszystkim nie balerinki. Sama nazwa odstrasza i to Ci powie większość chłopaków. Wiem, że pogoda jest jaka jest, ale zamiast tego, przyjemniej wyglądają japonki. Właściwie nie 'przyjemniej', ale bardzo ładnie. A jezeli normalne buty, to vansy i jakiekolwiek inne też, przy tym aspekcie ja akurat nie mam takich wymagań. Tylko nie trampki jakieś. :) . Przepraszam, możliwe za te niepoukładane zdania, ale piszę z telefonu. W dodatku o tej porze :) Jezeli chcesz możemy pogadać gdzies osobno o tym jutro. GG czy telefon.

Gość gość
Chetnie bym z Toba o tym pogadał, bo widze ze masz podobny gust a jestesmy w podobnym wieku :) PS, tez lubie starsze ;)

Gość gość
Starsze czy młodsze to rzecz drugorzędna. Ważny jest seksapil, który je otacza. Lubię takie o wyglądzie i charakterze wyuzdanego wampa,na które patrząc marzysz jedynie o seksie z nimi.

Gość gość
Mnie kręcą młode nastolatki, lolitki, dziewczyny i kobiety o wyglądzie wyrośniętej chłopczycy. Taki w wieku 17-20 lat. W łóżku to często wulkany.

Gość gość
Mnie kreci dziewczyna w juz zwiazku.Dlatego jestem kochankiem w trojkatach.Niesamowite podniecenie widziec chlopaka,lub meza ktorego wlasnie rzne jego ukochana.

Gość gość
Kręcą mnie młode mężatki, zdradzające mężów, szczególnie te robiące to po raz pierwszy. Podnieca mnie ich zaskoczenie i zachwyt jak widzą moją maczugę a potem ich westchnienie ulgi , że jednak weszła i ich jęki rozkoszy, czasami szloch, drapanie pleców a najfajniejsze ich teksty to takie, że z mężem nigdy takiego seksu nie przeżyli, że nikt ich tak nigdy nie zerżnął.

Gość landrynaaa
Przepraszam że się wtrącę... czytam to co piszecie i chciałam zapytać dlaczego trampki są antyseksowne... Pytam z ciekawości bo ja np jestem zwolenniczką noszenia szpilek i uwielbiam też trampk. ... :)

Gość do Black_earth
W dzieciństwie miałem w pobliżu drzewo orzecha włoskiego. Młody orzech włoski jest bezpostaciową galaretą, potem już jędrny ale prawie bez smaku, następnie już smaczny ale z gorzką skórką, dopiero później to jest to! Oto proces nabierania smaku, także przez dziewczyny. Oczywiście ci, którym uszy się prostują od ciśnienia młodziutkiej spermy, a fujarka im się prostuje na widok dziury w płocie - widzą to inaczej.

Gość gość
Na zgrabnej nodze , przy odpowiednim ubiorze i dodatkach do niego, każde obuwie może wyglądać seksownie. Uśmiech do tego i wyrywasz każdego.

Gość gość
Mnie podniecają szczególnie drobne, filigranowe babeczki, z obfitą pupą a jeśli jeszcze do tego obfity biust, to ideał.

Gość landrynaaa
Właśnie pytam...bo nie zauważyłam żeby trampki były powodem braku zainteresowania ...czasami wręcz przeciwnie ...one nadają kobiecie takiego luzu (szczegolnie takiej po 30 ) a chwilami to mam wrażenie że faceci boją się odezwać do ubranej z klasą kobiety...

Gość gość
Kobieta szykowanie, elegancko i z klasą ubrana może wywoływać u mężczyzny uczucie niepewności, kompleks niższości, budzić poczucie niedostępności, czy t.p. Zresztą vice versa. Oraz niepewna , zakompleksiona kobieta, za pomocą szykownego ubrania może wokół siebie budować mur czy przywdziewać maskę. Starajmy zbliżyć się do innej osoby, jeżeli nas interesuje, nie oceniajmy po ubiorze.

Gość gość
Lubię takie przy kości,co mają czym oddychać i na czym usiąść, w przedziale 25-30 lat. Panny, mężatki, rozwódki czy wdowy, bez różnicy, oby tylko chętne na seks.

Gość gość
Lubie nie duże kobietki takie do 50 kilo żeby można wziasc z łatwością na kolanko i klapsy w tyłeczek dać, jak dziewczynka robi sie nie grzeczna. Mam taka w domu, cudne to jest biuścik 30D i pupcia ładnie wypukła jak to znalazłem od razu nasienie w niej złożyłem, i teraz to cudo w domku siedzi i dzieci mi wychowuje. Dodam włosy długie naturalne blad i oczęta niebieski. Miód na moje stare serce :)

Gość gość
To znany motyw. Starszych facetów często jarają kobiety i laski o wyglądzie nastolatki z gimnazjum.

Gość gość
Najlepsza baba to własna graba.

Gość gość
Nieważne jaka, byle chętna na roochanie.

Gość gość
Ja mam drobnej budowy i ja czuje wszystko w srodku czlonkiem,a one jest wpelni wypelniona w cipce.

Gość gość
Wysokie, szczupłe, z długimi rozpuszczonymi włosami, z góry patrzące z wzgardą na ludzkie brzydactwo wokół. Wyniosłe, nie zawierające znajomości z byle kim, znające wartość swojej urody,pięknie wysławiające się, umiejące trzymać na dystans innych. Takie w łóżku są gorące jak środek ogniska i jeśli ktoś umiejętnie ten żar podsyca i podtrzymuje, to wierne są jak suki i idą za facetem w ogień i na koniec świata.

Gość Black_earth
Założycielu tematu ;) Możemy pogadać o tym, ale nie tutaj bo sam widzisz, że będzie ciężko :)

Gość Black_earth
To znaczy, nie założycielu tematu tylko Ty 'gość', który chciałbyś porozmawiać. Jak będziesz to daj znać ;)

Gość gość
Jezu, ale beznadziejnie się was czyta. Jak jakichś zboczeńców. Nie umiecie normalnie pisać? Tylko tyłeczek, nóżka, biuścik..