Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

typowa polska c**a zamordowana przez muslima

Polecane posty

Tylko de/bile jadą do szkocji i anglii, widocznie zasluzyła sobie

Gość gość
bingol dziś Tylko de/bile jadą do szkocji i anglii, widocznie zasluzyła sobie xxx tu nie chodzi o wyjazd , tylko o zwiazek....

Gość gość
No są głupie to prawda - ta Polka co ja mąż zamordował na Jersey, plus ich dwójke dzieci plus jeszcze osoby z rodziny - razem 6 osób za jednym zamachem, porzadny człowiek na pewno był, bo Polak, napewno baba zła była... wpisz sobie w google 'zamordował żonę' i zobaczysz co się dzieje w Polsce, ludzie nawet z wyrokami za znecanie się chodza na wolności i morduja rodziny glupku, za granica chociaz mozna cos z tym robić... debil jesteś i do tego chory

Większość kobiet jest bardzo naiwnych. Typowa Polka usłyszę od Araba "jesteś kwiatem mojego życia" czy "zakochałem się " i od razu klapki na oczach, a z mężczyzną trzeba wiedzieć jak postępować (trzeba trzymać pewna granice i być stanowcza)

Gość desi pani
No i po co tyle agresji? Jednej kretynki mniej, a jak zwykle autorzy takich topikow wylaliby wiadro pomyj i epitetow. Zalosni jestescie w tej swojej agresji i zawisci. Niby macie to gdzies, ale emocje tak w was buzuja, ze masakra...

Gość gość
nie no wiadomo, że jak facet zabił kobietę to dlatego, ze sama sobie była winna - nie wiedziała jak z facetem postepować... :)