Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża nie rozumiem nic z tego

Polecane posty

Gość gość

Cykle mam 28-30 dniowe dzisiaj jest 34 dc i okresu brak. Nigdy tak długo mi się nie spóźnial.Robiłam test pierwszy 9 dni przed spodziewanym okresem. Negatywny. Nie robiłam go rano... A drugi test robiony dzień przed spodziewanym okresem też nie robiłam go rano, negatywny. Żadnych stresów nie miałam, kochałam się codziennie w dni płodne. Nie wiem czy mogę być w ciąży

Gość gość
Możesz. Testy robiłaś za wcześnie. Powtórz.

Gość gość
jak ci odpowiedzieć nie ma innej rady - test rano - wizyta u ginekologa bo jak internauci mogą odpowiedzieć ale z doświadczenia swojego mi 3 negatywne wyszły Pre test zrobiłam innej firmy i kreska była mysza

Gość gość
czy ty umiesz czytac ze zrozumieniem? wiesz doskonale keidy sie robi testy-w dniu spodziewanej miesiaczki i rano z pierwszego porannego moczu po jaka cholere robisz inaczej? przeciez wiadomo, że nie wyjdzie ci prawdziwy wynik:/

Gość gość
9 dni przed spodziewanym okresem :O puknij się w łeb

Gość gość
Mi testy wychodziły negatyenie a beta z krwi wyszło pozytywnie.... Więc idź jutro i zrób test z krwi... A inna sprawa że test z moczu robienie z rana

Gość gość
Zrób test z rannego moczu. Jeśli wyjdzie negatywny a miesiączki nie dostaniesz to zrób test z krwi. Sam seks w dni płodne nie znaczy, że wtedy zaszłaś w ciążę. Może być tak, że z jakiś przyczyn owulację miałaś później, do zapłodnienia doszło później i test wyszedł negatywny (mówię o tym ostatnim, bo kto to robi test 9 dni przed terminem miesiączki:/?) Inna sprawa, że wrażliwość testów jest różna. Tak więc zamiast głupich pytań na forum zrób testy jak należy. Żadna z nas Ci nie powie czy jesteś w ciąży czy nie, bo i na jakiej podstawie? Wróżby z fusów?

Gość gość
Zrob jutro rano, polecam bobo test taki żółty, ładne kreski wychodzą ;)

Gość gość
Robiłam właśnie z tego bono test ale negatywny wychodził a tam napisane jest ze wykrywa ciążę po 6 dniach od zapłodnienia

Gość gość
Powinnas zrobic godzine po stosunku bo 9 dni przrd okresen to zdrcydowanie za pozno. Haha ci za idiotka i takie tepe dzidy sie rozmnazaja a pozniej w szkole takie c***y chodza, ale co sie dziwic jak matki inteligencja nie grzesza. Jak byk wszedzie pusze ze test najbardziej wiarygodny jest w dniu spodziewanej miesiaczki a najlepiej dzien dwa po. Nielicznym blada kreskq wychodzi np dwa dni przed okresem. Ale 9 dni przed to na dobra sprawe tyle co po poldnych wiec jakim cudem juz ma wyjac test jak jeszcze nie doszlo do zagniezdzenia najprswdopodobniej