Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 tc

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 5 tc a nie mogę wciągnąć brzucha. Spuchłam i ciężko mi się dopiąć w spodniach-czy to normalne?

Gość gość
Masz wzdecie.

Gość gość
Mialamm to samo zawsze na @ robilam sie troszke wieksza puchlam w brzuchu nie moglam go wciagnac i ktoregos dnia @nie przyszla zrobilam test 2 kreski i brzuch juz tylko rosl dalej

Gość gość
wydaje ci sie. Taki okruszek jeszcze nie rozpycha brzucha. Przeciez prawie go nie widac.

Gość gość
Początków tak bywa. Też zaczęłam puchnąć od 5 tygodnia. Wszystkie spodnie były ciasne. Od 11 chudłam z każdy dniem i cofnęła się z wagą o 5kg od wagi sprzed ciąży. Jestem szczuplejsza niż dwa lata temu. Jestem w 16 tygodniu i tylko brzuszek mi rośnie. Waga się zatrzymała a dzidzia rośnie prawidłowo, nawet troszkę ponad standard:) musisz zacząć nosić luźniejsze ciuszki.

Gość gość
a ja sie przez to skapnelam ze jestem w ciazy, wczesniej schudlam i moglam wciagnac brzuch, okresy zawsze mialam nieregularne ale ktoregos dnia znowu nie nadszedl. :) poszlam do lustra i sprobowalam wciagnac brzuch, a tu zostaje taka gorka nad spojeniem lonowym, poszlam do gina i sie okazalo ze mam wyjatkowo rozpulchniona macice i jestem w ciazy :)

Gość gość
Dzięki za odpowiedzi :) Czyli to normalne :) Gościu z 13:25-źle zrozumiałeś.Ja nie pisałam że mi brzuch rośnie już od ciąży bo wiem że to niemożliwe tylko pytałam czy to normalne tak spuchnąć.

Gość gość
Ja także miałam kłopot z wciągnięciem brzuszka - mój służbowy mundur musiałam zamienić na spodnie z gumką, bo nie dało rady inaczej. I te piersi jak dwa arbuzy! A nic na zewnątrz nie było widać :) Pierwsze uroki ciąży. Gratulacje! :)