Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina0412

Co myslisz o chlopaku ktory obgryza paznokcie, jest nadpobudliwy i..

Polecane posty

Gość karolina0412

spotykam sie z chlopakiem, tylko bardzo obrzydza mnie to, ze ma mega obgryzione paznokcie i takie male.:( doszlo nawet do tego ze podczas seksu sie nie calujemy i wgl on chce calowac a ja sie odwracam zawsze a jak mowi daj buzi to sie mega slini.. mam mu o tym powiedziec?nie chce go urazic.. ale co mam powiedziec"wiesz obgryzasz paznokcie i mnie to obrzydza, a jak sie calujesz to nie slin sie tak bo mam wokol ust wszystko mokre?" czy co?ahha wiem ze to brzmi smiesznie ale to prawda..doradzcie. on ma 20 lat ja tez. i jeszcze jedno. wydaje mi sie ze ma jakies zaburzenia psychiczne bo podobnie lubie nie radza ze stresem jak obgryzaja paznokcie. i jest taki niby spokojny ale ma 2 oblicza bo jak sie zdenerwuje to np macha rekami i wgl jest taki nadpobudliwy , ja mu np jeden sms a ten pisze 10 esow naraz no wiecie o co chodzi.. czy on jest normalny...mowilam mu nieraz o tym ze jest nadpobudliwy i ze ma cos z nerwami ale nie dziala. :) nie smiejcie sie tylko to prawda...jak z nim porozmawiac? odpycha mnie to od niego i juz obrzydliwe tooo sie staje mimo ze jest przystojny to jakos przeszly mi uczucia troche..

Gość gość
Głupia p***a z ciebie. Wygól ciipę bo nieestetyczna.

Gość gość
mam ogolona c****. zal

Gość gość
Pogadaj z chłopakiem otwarcie, skoro większość spraw Cię w nim wkurza a jesteś z nim bo jest przystojny to szkoda i Twojego i jego czasu.