Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co się dzieje na wsiach z kotami?

Polecane posty

Gość gość

które giną :(

Gość gość
U mnie na wsi nie giną koty O.o Tzn raz nam ktoś ukradł kota, bo był rasowy, ale to jakiś s*******n zarobku szukał, szkoda że nie wiem kto. Ale jeszcze nie słyszałam, żeby komuś zginął kot dachowiec, czasem znikają na dwa, trzy dni, ale wracają zawsze.

Gość gość
Jak ziemia nie jest zamarznięta, czyli poza okresem zimowym, najlepiej i najszybciej zakopać.

Gość gośćść
no chyba normalne że trzeba zakopać takiego kota

Gość gość
ja z kolei znam wiele przypadków że ludziom giną koty na wsiach, mi zresztą też :o może to zależy od okolicy

Gość gość
Lisy łapią koty niestety. Zamiast powystrzelać i wytruć to dziadostwo to jeszcze szczepionki zrzucają i to się rozmnaża na potęge :/

Gość gość
na wsiach lubimy bardzo koty... tylko zbyt długo się gotują :classic_cool:

Gość gość
co to znaczy "giną"? w sensie ze ida sobie gdzies i nie wracaja czy gina w sensie zdychaja?? Jezeli to pierwsze to sie nie spotkalam. U mojej babci zawsze sie szwendały w kazda strone ale na żarcie i mleczko zawsze wracaly. Intuicyjnie wyczuwaly kiedy:) Jezeli zdechna no to logiczne ze trzeba je gdzies zakopać.

Gość gość
Jeśli śmierdzi trzeba zakopać.

Gość gość
Niestety wiele kotów ginie pod kołami samochodów :(

Gość gość
Głupie przebiegają przez ulicę, ile takich placków widziałam

Gość gość
W okolicy moich rodziców, koty są wyłapywane przez lisy. Może w podmiejskich wsiach ten problem nie występuje ale w typowo rolniczych miejscowościach lisy są dramatem bo wystarczy jeden, żeby sterroryzować pół wsi. Polują na kury a napotkane koty po prostu duszą:(. Wystrzelałabym to ścierwo co do jednego.

Gość gość
no co ty? lis to tez zwierze. jak zwykle dla niektorych zwierzatka to tylko kotki i pieski reszte mozna zabic. egoisci

a w czym gorszy lisek od kotka, nie rozumiem tej logiki takie jest prawo naturalne to tak jakby strzelać do tygrysków, bo antylopka taka fajna:O:O:O:O:O

Gość gość
co to znaczy "giną"? w sensie ze ida sobie gdzies i nie wracaja czy gina w sensie zdychaja?? Jezeli to pierwsze to sie nie spotkalam. U mojej babci zawsze sie szwendały w kazda strone ale na żarcie i mleczko zawsze wracaly. Intuicyjnie wyczuwaly kiedyusmiech.gif Jezeli zdechna no to logiczne ze trzeba je gdzies zakopać. x głupie pytanie, czasem zastanawiam się czy na kafe serio istnieją tacy idioci czy tylko udają?:o trzeba wam temat dosadnie ze szczegółami wytłumaczyć bo pierwszy raz sie spotykacie z tym że komuś zwierze zagineło?:o

Gość gość
15.47 Tępakiem to jesteś ty bo jak ktoś ginie to może i i nie żyć i się zgubić. Zginął a zaginął to różnica.

Gość gość
jak to co ? na kiełbasę idą, mięso jak mięso...

Gość gość
tak koty giną z rąk morderców co za debile

Gość gość
założyłam temat o tym czemu na wsiach koty umierają :D hahaha jeszcze dostałam rady że musze zakopać te koty, naprawde tu imbecyle siedzą

Gość gość
Właśnie zjadłem pyszne piersię z kota. Kto chce udko? :classic_cool:

Gość gość
A ja mieszkam w rolniczej wsi, do tego pod lasem i jeszcze się nie spotkałam, żeby komuś lis kota zabił, za to mi spod domu lis zwinął buty i rozwalił (znalazłam na drugim końcu ogródka pod krzakiem). Dobrze, że to były tanie klapki :P

Gość gość
16:13 Dawaj i jeszcze ogryzę szyjkę mniam :)

Gość gość
Koty mają tak, że jak czują zbliżającą się śmierć to idą w pizdu, chowają się gdzieś tam w polu w krzakach w lesie i umierają z dala od świat. Bardzo rzadko właściciel znajduje swojego kota martwego bo umarł ze starości. Zwykle taki kot po prostu znika. Jesli został zabity np. przez samochód to co innego. Co innego też, jeśli kot został wykastrowany i żył z dala od naturalnego środowiska.