Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Kochałam się z mężem w kazdym dniu plodnym do końca bez zabezpieczenia. I po niedługim czasie poczułam bol pleców i podbrzusza. Czasem w całym czasem tylko klocie w okolicach jajników. Do tego mam strasznie obolale i wrażliwe sutki. W nocy nie mogę spać. Często chodzę do toalety . Mam czasami zawroty glowy i jestem zmęczona. A do planowanej@ jest jeszcze tydzień! Pomocy. Tak bardzo chcemy mieć dzidzie ale nie chce się zbytnio nakrecac!

Gość gość
TO co opisujesz to mogą być objawy ciąży,ale nie u ciebie. Za wcześnie na takie zmiany.

Gość gość
Tak, tyle że urojona

Gość gość
Miałam podobne objawy i do tego każde wyjście to był wysiłek a jak wracałam to od razu pod prysznic szlam bo tak spocona byłam. Do tego spr temp jeśli będzie sie codziennie utrzymywać podwyższona tzn ze możesz być w ciazy. Ale to już ci lekarz powie a nie ktokolwiek stad. Dzień przed lub w dzień planowanej miesiączki możesz zrobić test i jeśli nic nie wyjdzie to powtórzyć mimo wszystko po 2-4 dniach. Ja objawy miałam tydzień przed okresem i były nietypowe dla grypy wiec tez z dużym prawdopodobieństwem sie nastawiałam ze jestem w ciazy. A obecnie jestem w 40 tygodniu :)

Gość gość
Tak bardzo bym chciała być w ciąży. Ale nie chce sie zbytnio nastawiac a potem rozczarować. Skoro uważacie że nie jest to ciąża to skąd takie bóle. Przed@ takich nigdy nie miałam a tym bardziej tydz przed. Dopowiem tylko ze mój cykl trwa zawsze 31 dni. I jest regularny

Gość gość
A przed momentem sprawdzona temp wynosi 37.1

Gość gość
No ciąża bliźniacza. A na poważnie to jakie objawy ciazy kobieto. Do toalety chodzi się częściej kiedy macica jest duża, a nie tydzień po ewentualnym zaplodnieniu. Może ci jeszcze brzuch urosl co?

Gość gość
Po pierwsze TEMPERATURĘ SIĘ MIERZY PRZED WSTANIEM RANO Z ŁÓŻKA -tylko wtedy jest prawidłowa. Po drugie-temperatura ZAWSZE wzrasta po owulacji i utrzymuje się taka do dnia @

Gość gość
Takie złośliwe komentarze prosze pozostawic dla siebie. Czytałam wiele wypowiedzi na forach gdzie dziewczyny wiedziały że są w ciąży już kilka dni po zaplodnieniu. I miały właśnie podobne objawy! Tylko takie fakty zaobserwować może kobieta która obserwuje siebie i swoje ciało. A przede wszystkim zna swój cykl. Wie co kiedy i jak .

Gość gość
No faktycznie obserwujesz i wiesz hahaha, a na jakiej podstawie wiesz? Byłaś juz w ciazy? I jeszcze temperatura mierzona po poludniu zamiast rano. A to dziwne, bo jakoś w dwóch ciazach nie miałam ŻADNYCH objawow typu bieganie do toalety czy powiekszony brzuch tydzień po zaplodnieniu. A nie no przecież ty wiesz lepiej, bo PRZECZYTALAS NA FORACH hahaha

Gość gość
Wybacz ale tamta wypowiedz nie jest moja. Nie czytalam nic na żadnych forach wiec pytam tutaj.