Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CuteButPsycho19888

Stało się. To koniec mojego małżeństwa

Polecane posty

Gość CuteButPsycho19888

dzisiaj rozmawiałam z mężem, myślałam, że się dogadamy ale nie. W tym tygodniu jadę po graty, potem rozwód i zaczynanie wszystkiego od nowa. Nie mam nawet sił by płakać

Gość gość
Nie martw się, dasz radę. Dopiero pisałam z kobietami i stwierdziłyśmy, że nie warto być z tymi popaprańcami. Normalnych dawno już nie ma. Gdzie teraz mieszasz?

Gość cuteButPsycho19888
u rodziców. Przykro mi jest bo nie jest tak łatwo wywalić kogoś kogo się kochało z serca. On mnie szybciutko wyrzucił z życia jak śmiecia. Nawet nie miał odwagi podjąć decyzji o rozstaniu tylko chciał mieszkać osobno i nadal być małżeństwem. Bo posiadanie żony go przerosło, bo okazało się, że żona to nie mamusia.

Gość gość
Nie szanujecie mężczyzn więc Was nie chcą, proste.

Gość gość
Ta, nie szanujemy "mężczyzn" za poważne słowo, ta parszywe nieodpowiedzialne kutafony. Kochana, teraz dobrego adwokata i puszczaj maminsynka w samych skarpetach:) Niech popamięta. Może babę poznał?

Gość gość
Bo posiadanie żony go przerosło, bo okazało się, że żona to nie mamusia. xxx Ok. To woja wersja. Ciekawe co on by powiedział.

Gość gość
parszywe nieodpowiedzialne kutafony. x Widać patologię w wychowaniu. Idź może na jakąś terapię.

Gość gość
W takiej sytuacji na pewno przyda się dobry adwokat. Mojej siostrze w podobnej sprawie pomogła kancelaria http://www.adwokat-jaworzno.com.pl/. Z ich pomocą orzeczono winę byłego małżonka

Gość gość
zawsze wina nalezy po srodku- wiem ze to trudne ale dla dobra kolejnego zwiazku lepiej przeanalizuj swoje zachowanie -zebys nie popełniła tych samych błędów w przyszłosc

Gość gość
I się ciesz. Nie będziesz się męczyła z fletem.

Gość gość
nie chciała ssać to gość się rozwiódł ! głowa też ją bolała jak chodziło o seks

Gość gość
Teraz jest Ci cięzko i pewnie wszystko wydaje się beznadziejne, ale czas leczy rany... Niby to tylko takie powiedzenie, ale jest w nim dużo prawdy,a za jakiś czas poznasz kogoś nowego bo masz jeszcze wiele lat przed soba jak jestes z 1988 r

Gość gość
kto raz się rozwiódł, rozwiedzie się jeszcze raz, wiec rozwodników nic dobrego w życiu nie czeka

Gość gość
Czasem warto iść na ugodę niż niepotrzebnie szukać nerwów. Mnie udało się rozstać z mężem w miarę pokojowo, przy czym pomogły mi też rady od kancelarii http://adwokat-babilas.pl/