Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość blondi

Tak się niszczy samoocenę ;)

Polecane posty

Gość gość blondi

Dzięki mnie moja "kolezanka" straciła całkowicie samoocenę :D Dzięki mnie chodzi już tylko w długich spodniach nawet latem, sciela włosy, nosi tylko buty na płaskim choć jest niska, do tego przestała chodzić na plażę gdyż dzięki mnie wstydzi się swojego ciała :D haha :D ma tak niska samoocenę, że aż ze wstydu przed samą sobą unika mężczyzn :D I dobrze jej tak, mogła nie być taka radosna i rozmowna przy mężczyznach którzy mi się podobali, ma za swoje, już zawsze będzie sama z samoocena poniżej zera :D

Gość gość
ile ma wzrostu?

Gość gość
Jestes zalosna.

Gość gość
Wiedziała, że ci sie podobali? Jeśli tak, to dobrze suce.

Gość gość
Twój poziom samoceny ma więcej do źyczenia, niż twojej koleżanki. Ona, jak tylko pozbędzie się takiego wampira, jak ty, zaraz wróci do siebie, a ciebie i tak własna chciwość i zazdrość zeżre!

Gość gość blondi
Nie, nie wiedziała ale teraz już wie :) Ona zawsze mówiła ze nie szuka jak na razie faceta, ale ja jej nie wierzyłam i wolilam ja sprowadzić w dół :D teraz nawet do żadnego nie podejdzie, bo jej powiedziałam, że mężczyźni nie cierpią jej towarzystwa, że jest zbyt zabawna a oni wola poważniejsze i ze się wstydzą z nią pokazywać :D to samo powiedziałam o dziewczynach i teraz zadaje się tylko ze mną i jeszcze z dwiema które chcą podbudowac jej samoocenę ale im się to nie udaje i nigdy nie uda :D i dobrze tak temu kurduplowi co nawet 160 cm nie ma :D

Gość gość
Niskie zawsze wyzej sraja niz doope maja.

Gość gość
To za przeproszeniem jakas niezbyt madra ta twoja koleżanka ,ze się poddała twojej sugestii tak łatwo...a w ogóle mysle ,ze to prowo

Gość gość blondi
Łatwe to nie było ale po paru miesiącach pracy z pomocą koleżanek i kolegów udało się w 100% :D

Gość gość
Nawet jak na prowokacje to musisz być straszną osobą skoro takie rzeczy ci po głowie chodzą.

Gość gość
moze ci sie podobali, ale jak widac bez wzajemnosci. NAwet jezeli kolezanka ma teraz niska ocene, Ty nie zaczniesz z tego powodu tym facetom sie podobac :) Bo ludzie podobaja sie innym nie w porownaniu do kolegow/kolezanek, ktorzy stoja obok tylko po prostu dlatego ze maja w sobie to 'cos'. Widocznie Ty tego czegos nie masz :)

Gość gość blondi
Nie lubię poprostu takich radosnych ludzi, a zwłaszcza dziewczyn

Gość gość
"Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro,które dajemy,zatacza koło i wraca do nas". Karma...

Gość gość sisi
Ale dziwne provo,tylko ktoś naiwny by w to uwierzył.Dziwna ta koleżanka,skoro bierze do serca kłamstwa.

Gość gość
Myślę że ta myśl idealnie do Ciebie pasuje : "If you truly loved yourself you would never hurt another." Podsumowując, masz niską samoocenę, brak ci miłości do siebie samej, dlatego krzywdzisz innych. Kiedy nauczysz sie kochać i szanować siebie samą, nie będziesz potrafiła skrzywdzić drugiego człowieka. Wiem co mówię

Gość gość
Wyżej - gówno prawda

Gość gość
A była po prostu wesoła i radosna, czy pewna siebie i zarozumiała? Jeżeli to drugie, to dobrze zrobiłaś.

Gość gość
"że jest zbyt zabawna a oni wola poważniejsze i ze się wstydzą z nią pokazywać" x i to cię boli żałosna gnido, faceci właśnie lubią zabawne dziewczyny i chyba właśnie tego jej zazdrościłaś

Gość gość blondi
A taki mazgaj wrażliwy z niej wiec uwierzyła :D ona nawet w duchy głupia wierzy :D

Gość gość
A ile ma lat ?

Gość gość blondi
Mamy po 22l

Gość gość
Jesteś okrutna i bez serca. Jak można tak kogoś niszczyć. Jeszcze w życiu przez to nie raz zapłaczesz, gdy to, co zrobiłaś innym wróci do Ciebie. Lepiej jak najszybciej przeproś tą dziewczynę, odwołaj i wytłumacz wszystko. Kto Cie nauczył takiego okrucieństwa? Pewnie w domu nie zaznałaś miłości, troski, współczucia i dobra. Biedna jesteś w sumie.

Gość gość
Mi duzo ludzi zniszczylo samoocene dobrze zrobilas co ona sobie mysli ?

Gość gość
I tak właśnie świat staje się coraz gorszy. Bo ktoś wyrządził Tobie krzywdę, to mścisz się i wyżywasz na innych?

Gość gość
Ja nie jestem autorką ale dobrze zrobiła.

Gość gość
Jestes cieniasem, bo temu co cię skrzywdził, nie mozesz podskoczyć. Dlatego mścisz się na slabszych, albo na tych, którzy ci zaufali. Nie stajesz otwarcie do walki, ale gryziesz niewinnych. Dno i tona mułu. A karma wraca, nawet za 20 lat.

Gość Porządna
Jesteś totalny ZEREM. Totalnym. Zamiast pogadać z dziewczyną i powiedzieć jej, że podobają Ci się tamci, to niszczysz jej życie. A dlaczego? BO JEJ ZAZDROŚCIŁAŚ. Zamiast wziąć się za siebie, zniszczyłaś biedną dziewczynę. Ale tak, karma wraca. Mam nadzieję, że wróci do Ciebie dość SZYBKO. gość dziś Dobrze? Bo co? gość dziś Mi duzo ludzi zniszczylo samoocene dobrze zrobilas co ona sobie mysli ? Ach, rozumiem. Czyli, jak byłabyś na miejscu tamtej laski, to zgodziłabyś się na wszystko, tak? Dalej byś uważała, że dobrze zrobiła? Naiwna baba z Ciebie, jak widać. Widzę, że niektóre kobiety to prawdziwe zawistne suki. Chyba, że to prowo, to dobrze Ci wyszło.

Ludziska nie angażujcie się emocjonalnie w dyskusję wszak wiadomo ,że to prowokacja : )

Gość gość
Ja już w ogole unikam ludzi,wiec czemu mam naskakiwac na autorke ? Faceci sie mnie brzydza jest mi to obojetne.

Gość gość blondi
Nie lubiłam jej i tyle, tempa optymistą z niej była, wiec ja zmieniłam na pesymistyczne z kompleksami :) bardzo się ciesze, ze to zrobiłam, bo już do nikogo nie podejdzie tylko będzie siedzieć w czterech ścianach i się siebie wstydzić i nienawidzić :D