Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarne wymioty

Polecane posty

Gość gość

Po wodce (ktora pije naprawde rzadko) zazwyczaj wymiotuje, nie toleruje jej, dlatego praawie nigdy jej nie pije, ale jesli mi sie zdarzy to zazwyczaj po nieiwelkiej ilosci wymiotuje, czarna wydzielina. To na pewno nie jest zadne jedzenie. Obawiam sie tego troche. zdarzylo mi sie to juz kilka razy wczesniej, zawsze po wodce. Ktos wie dlaczego taka wydzielina?Czego moze byc przyczyna?

Gość gość
Moze to byc krwawienie z przewodu pokarmowego. Natychmiast do lekarza!

Gość gość
Problemy z zoladkiem mam od kilku lat, mialam m.in. bakterie helikobakter, ale jest juz wyleczona, problmy z zoladkiem mam nadal i zaden lekarz nie moze dojsc co mi jest- potworne kucie w zoladku. Przepisuja mi tabletki, przez jakis czas jest spokoj a potem i tak sie nawraca wszystko i tak w kolko. Gastoskopie mialam rok temu i niby nic nie wykazalo..

Gość gość
wskazuje na wrzod zoladka. w kazdym razie ta wydzielina to krew potraktowana kwasem solnym, dlatego taki czarny kolor. pij na czczo dwie lyzki oleju lnianego, po jakims czasie siemie lniane. pij tez zelatyne i zazywaj najlepiej naturalna witamine C, zeby wzmocnic kolagen. jesli mieszkasz na wsi i z dala od smogu, do salatek dodawaj liscie pokrzywy ze wzgledu na krzem w nich zawarty.

Gość gość
Moj tata tak miał kiedy pękl mu wrzod rzoladka, o którym nic nie wiedział. Doszło do zapalenia otrzewnej.

Gość gość
Pytania do gosc..skontaktuj siezemna..