Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przegrałam zycie

Polecane posty

Gość gość
nie mam ochoty na nic. po co takie zycie jak nie ma nawet z kim wyjsc na spacer??? wszedzie tylko samemu????

Gość gość
Przecież takie coś lansujecie tu na potęgę jako ideał kobiety wyzwolonej. Faceta nie potrzebuje, samowystarczalna, bezdzietna. Normalnie kobieta sukcesu. Przecież nowoczesna kobieta niczego takiego jak facet czy rodzina nie potrzebuje. Korzystaj z życia, spełniaj się zawodowo :D

Gość gość
i wlasnie takie opinie bardzo mnie krzywdza,nie jestem zadna kobieta sukcesu,kariery nie robie ,swiata nie zwiedzam. jestem samotna do bolu.....codzinnie pacze do poduszki z zalu i rozpaczy , ze nie mam meza i dziecka. a takie kampanie reklamowe typu ta ostatnia"nie urodzilam dziecka bo nie zdązylam "czy jakos tak tylko mnie dobija

Gość gość
E tam, będziesz miała tego męża, w końcu albo on ciebie albo ty jego zdradzisz, dziecko rozwali wam życie erotyczne, potem uczuciowe co w konsekwencji doprowadzi do rozwodu i znów wylądujesz w punkcie wyjścia

Gość gość
jak ja w tym wieku nie mam nawet kandydata na tego meza t ogdzie tu myslec o dziecku? :-(

Gość gość
Połowa Polek tak ma a reszta to emerytki lub zakonnice. Udają, że jest im dobrze.

Gość gość
polowa kobiet jest samotna?co za bzdura

Gość gość
podaj mail to do Ciebie napiszę