Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos chce ze mna zaczac od jutra Chodakowska?

Polecane posty

Gość gość

Skalpel. Nigdy nie cwiczylam programow treningowych. 4 miesiace temu urodziłam, w ciąży obzeralam się, niestety. W pierwszej ciąży przytylam 8 kg, a w drugiej... 25. Mam do zrzucenia 11 kg. Start - 66 kg, 168 cm wzrostu. Cel glowny - 55kg, czyli waga sprzed ciąży.

Gość gość
Ja mogę zacząć... zwłaszcza, że mam dokładnie tyle samo wzrostu, tyle samo ważę i taką samą mam wagę docelową :)

Gość gość
Fajnie, od dzisiaj? :) Ja zamierzam robić tez zdjęcia co tydzień. I pomierzył się dokladnie. Nie zakladam szybkiego chudniecia, ale jeśli wyrobie się przed nowym rokiem to będę szczęśliwa :)

Gość mamasynkarodzynka
Hej,to ja też się przyłączam, mam 165 kg waże 68 kg,waga docelowa 58 kg

Gość MojeWyzwanie
Fajnie. Napiszcie jak po pierwszych ćwiczeniach :) oprócz tego 0 słodyczy, woda z cytryna i mięta do picia i obiadki z parowaru. :)

Gość gość
Ja juz z nia cwicze pol roku,co prawda nie mialam nadwagi wogole. Ja mam teraz dwa tygodnie do wyjazdu i chce cwiczyc wiecej.A wiec ja bebe cwiczyc 6 dni w tygodniu jeden dzien turbo spalanie a drugi sekret a i do tego 20min plaski brzuch. Mi kilogramow nie ubylo ale cm owszem pare.Mam 163cm i 54kg.Polecam ja naprawde sa super efekty i to juz w krotkim czasie

Gość gość
Skalpel ćwiczyć codziennie? :)

Gość gość
A wiecie Chodakowska ma ksiazke z fajnymi przepisami

Gość gość
Wlasnie pije napoj izotoniczny ,jak wypije bede cwiczyc.Po takim napoju o wiele lepiej sie cwiczy ,wiecej mozna z siebie dac.

Gość gość
Ja dopiero śniadanie, musze się pilnować bardziej z porami, przy dwójce ciezko

Gość gość
Wlasnie pije napoj izotoniczny ,jak wypije bede cwiczyc.Po takim napoju o wiele lepiej sie cwiczy ,wiecej mozna z siebie dac. xxx To efekt placebo, bo napój izotoniczny pomaga przy nawodnieniu organizmu a nie zwiększeniu jego wydolności. Nie pij tego, bo to sama chemia, chyba że biegasz w dużym upale i mocno się pocisz. Picie izotonika przed lekkim treningiem to zły pomysl. Ewentualnie, jak ci bardzo zależy na "profesjonalnym" nawodnieniu, to zrób sobie domowy napój - woda mineralna, sok z cytryny, miód i ewentualnie szczypta soli.

Gość gość
Popieram gościa 11:06 o napoju izotonicznym.