Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martao

czy jest tu jakiś naprawdę inteligentny facet?

Polecane posty

Gość Martao

Ale naprawdę inteligentny, nie z przeciętną inteligencją? Do tego wysoki i zboczony?

Gość gość
Jestem taki jakiego szukasz

Gość gość
a co, potrzebujesz rozwiazac zadanie z teorii strun? ;)

Gość gość
Zapomnij, tutaj wszyscy mają raczej intelekt na poziomie dojrzałej dyni. Szukaj gdzie indziej, tutaj sami nieudacznicy i niedojdy, frustraci i samotni :)

Gość gość
Żeby zmusić się do bzykania takiej jak ty poziom rośliny co najwyżej wystarczy.

Gość gość
Autorko zalozylas temat i ucieklas

jako kompletny idiota obstawiam samotnych jako tych bystrzejszych ;) ale prosze nie brac tego pod uwage w poszukiwaniach

Gość gość
inteligentny + wysoki? Nie ma takich :)

Gość Martao
Jestem. Doszłam jednak do wniosku, że nawet idiota uważa że jest inteligentny, więc w sumie ten wątek założyłam bezmyślnie. Gópia ja.

Gość gość
Akurat jestem inteligentny i wysoki i nie uważam sie za idiotę wiec spokojnie mozemy popisac

Gość Martao
"nie uważam sie za idiotę " Chyba pokićkałeś to co napisałam. To idioci uważają się za mądrych.

Gość gość
Nic nie pokickalem napisz cos o sobie

W koncu jakies rozsadne wnioski i to tchniete sugestywnoscia ale jak zwykle pochopnosc wziela góre skoro temat powstal;)

Gość gość
Moze rozwiazemy twój problem?

Gość gość
Kredek ❤️ jest najbardziej ok z forum.

Gość gość
Głupie c**y z kafe, jesteście prawie jak małpy w zoo. Czasem można się tu pośmiać, tylko gównem nie rzucajcie.

Gość Martao
"A co, rajcują Cię tylko faceci ze sprawnym mózgiem" Tak, tylko. Nawet największy przystojniak, ale głupi, nie wywoła we mnie podniecenia.

Nie mieszajcie Kredka w intelektualistów bo to zbrodnia;) mameja zawsze zostanie mameja i to bez znaczenia z jakim ilorazem. A to ze idiota to potwierdzone naukowo! Swoja droga autorka ambitnie wprowadzila temat wiec pewnie ma równiez linki odsylajace apsztyfikantów do udokumentowania swych oczekiwan. Wiec ludzie pokroju Kredka zakonczyli by nabór na tabliczce mnozenia do 30 ;) Wierze wiec w meska strone kafe w nadzieji ze znajdzie sie obronca naszej plci spelniajacy jakze powazne wymogi Marty wiec zachecam kandydatów by walczyli o miejsce na podium chocby po to by zadac klam ze inteligentny wysoki facet to tylko Yeti .I nie pytajcie dlaczego bo i tak odpowiem. Samotny i nie dal sie zlapac

Gość gość
Masz racje marto moze jednak popiszemy na priv

Gość Martao
Ech, to nie wszystko. Facet musi mieć min. 190 cm, bym była zainteresowana. Chyba rzeczywiście mam za duże wymagania.

Gość gość
czytam pierwszy wpis... niestety nie jestem (az tak) wysoki. ;) 🖐️

Gość gość
Wow nie dał się kobiecie, ale wyczyn jak na faceta.

Gość gość
Mam192 i co teraz?

Gość Martao
Odpowiedz poprawnie przynajmniej na 2 z 3 pytań i możemy się zastanowić. :D:D 1. Jeśli 5 maszyn w ciągu 5 minut produkuje 5 urządzeń, to ile czasu zajmie 100 maszynom zrobienie 100 urządzeń? 2. Na stawie rozrasta się kępa lilii wodnych. Codziennie kępa staje się dwukrotnie większa. Jeśli zarośnięcie całego stawu zajmie liliom 48 dni, to ile dni potrzeba, żeby zarosły połowę stawu? 3. Ołówek i pióro razem kosztują 1,10 zł. Pióro jest o 1 zł droższe od ołówka. Ile kosztuje ołówek?

Gość gość
o zagadka - weszcie cos inteligentego na kafeteii - hahaha 1) 5 min 2) 47 dni 3) 0,05

Gość Martao
Zgadza się. Choć niewykluczone, że odpowiedzi znalazłeś w necie. Ale nie będę aż tak podejrzliwa, to niegrzeczne. :D

" Tak naprawdę to nie jest test na poziom IQ (jak sugeruje tytuł), tylko test na świadome myślenie - jak jest też opisane. W tym zakresie jest genialny.Mnie się udało przełączyć się z jednego poziomu na drugi (intuicja nie zawiodła mnie tylko w przypadku 2 pytania - w każdym pozostałym pierwsza myśl była tylko pozornie sensowne i dopiero poddanie jej krytycznej analizie pozwalało mi znaleźć poprawną odpowiedź) pytania świetne, tylko tytuł notki mylący. Tu nie chodzi o licytowanie się, kto pierwszy zauważy błąd, tylko doświadczenie, że jako ludzie mamy tendencję do oszczędzania energii (także tej potrzebnej do myślenia)."

pofatygowała bys sie do ksiazek i po sprawie a tak nietaktem dalem cytat bez podawania przypisu;)