Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odesska

Prawda o nas jest taka że kochamy tylko s**********w

Polecane posty

Gość odesska

Prawda o nas jest taka że kochamy tylko s**********w

Gość odesska
Wiem że inne kobiety też kochają się tylko w bad boyach, tylko to ukrywają, ja to rozumiem, chcą sobie ułożyć życie z kimkolwiek albo chcą uchodzić za dobre. Niemniej jednak nie wyobrażam sobie czuć pociąg seksualny do normalnego, dobrego faceta. Taki jest dla mnie niewidzialny, oczywiście do czasu aż nie potrzebuję jego pomocy. Piszę wam prawdę, żeby was podenerwować, zachwiać waszym światopoglądem, żebyście się może zaczęli zmieniać, bo polska kultura wymaga od facetów by byli takimi służalczymi ciapami. :/ To przepuszczanie w drzwiach, blee... Facet ma być silny, władczy, ma być numerem 1, a nie poddanym. Kapujecie? I do tego bad boy, łamiący zasady, stanowiący własne prawo. Ehh rozmarzyłam się :)

ja nie jestem służalczy pokochałabyś mnie i pozwoliłabyś się kochać we wszystkie otworki?:)

Gość odesska
I co, patałachy, szok? Jestem 22 letnią, dość ładną, miłą, drobną dziewczyną. I nie kręcą mnie faceci inni niż opisałam, to wam się coś w głowach roi. A najgorsze są filmy romantyczne i wątki miłosne w filmach, takie nieprawdziwe i głupie.

Gość gość
odeska jestes k***a

Bad boye nie kochają romantyczek tylko kobiety podobne do nich i dotrzymujące im tempa. To też zależy od kraju, w krajach latynoskich i na południu to od mężczyzny wymaga się nawet romantyczności i rycerstwa więc to kwestia temperamentu i podejścia do kobiet. Polska, Rosja i centralna Europa to już inne zasady, tu bad boye nie garną się do związków, kobiety traktują instrumentalnie i przedmiotowo bez wartości uczuciowej. A jeśli pojawiają się związki często i szybko się rozpadają. Zależy też z jakiej warstwy przestępczej jest ów bad boy. Czy tylko nie płacił mandatów i podatków czy robił napady i strzelał do ludzi.

Gość gość
Odesska masz 22 lata a rozum 13 latki:-P