Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów!

Polecane posty

Gość gość

Po czym poznać, że jest się dla faceta tylko zapchaj dziurą? Jakie facet daje ku temu oznaki. Jak wy się zachowujecie przy takiej dziewczynie?

Gość gość
Nie jestem na 100% dla niej. Daję takie przyzwolenie, że nawet jak mnie zostawisz to nic się nie stanie... Wiem że to okrutne

Gość gość
Moje jest zawsze wazniejsze, jak Ci sie nie podoba to spadaj. Jak mi na kobiecie zalezy, to ma cos do powiedzenia, ide wtedy na ustepstwa.

Gość gość
To proste. Jeśli facet traktuje cię chłodno, nie polubia twoich statusów na FB, nie przypomina ci jak mu na tobie zależy, nie przytakuje ci, jeśli nie irytuje cię jego nieustanna zazdrość i spolegliwość wobec ciebie to znaczy, że jesteś dla niego jedynie worem na sperme, a jak ci się znudzi to se znajdzie inny wór. Taka prawda. Im bardziej "męski" facet tym mniej wierny.

Gość gość
"nie polubia twoich statusów na FB" ile masz lat, że to napisałaś? Tak z ciekawości pytam, bo nigdy bym nie przypuszczał że polubywanie statusów na Facebooku może mieć znaczenie w budowaniu związku... Ale ja mam 24 lata, może już jestem za stary?

Gość gość
Widocznie nigdy nie starałeś się o względy dziewczyny z internetu.

Gość gość
P****ało was ludzie doszczętnie... Polubywanie statusów na facebooku.... mam nadzieje ze masz *naście lat.

Gość gość
To ciebie p****ało, od takich szczegółów wszystko się zaczyna.

Gość gość
Po czym jeszcze poznać?

Gość Taki_jeden_964
Jak wy się zachowujecie przy takiej dziewczynie? xxxxx Do tej pory żadnej tak nie potraktowałem. A już bym chciał to szczerze bym się przyznał.