Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś wie ile zarabia się w urzędzi gminy miasta średniego??

Polecane posty

Gość gość

Konkretnie w wydziale budownictwa i gospodarki przestrzennej. Ktoś ko ma 7 lat pracy w budownictwie studia inż i magisterskie budownictwa na politechnice i nieograniczone uprawnienia konstrukcyjno budowlane. Ile może zarabiać?? Może ktoś tam pracuje albo kogoś zna?? Potrzebuje przed rozmową o prace jakiś rząd zarobków. 3500 netto jest ok??

Gość gość
nikt nie wie??

Gość gość
Nie podawaj kwoty netto tylko brutto jeżeli już. 5250 brutto.

Gość gość
a poc co z takimi kwalifikacjami pchasz sie do urzedu jak u prywaciarza mozesz zarobic 2 a nawet 3 razy tyle

Gość gość
Teraz mam 4500 do reki plus samochód telefon laptop i w domu jestem gościem. Mam fajna żonę, mala corcie i widzę je tylko w weekendy nie odpowiada mi to. Wole prace w gminie wszystko odprowadzane jak należy a nie pod stołem więcej jak polowa s potem emerytury 800 zl. Z budowy schodzę o 20 a czasem i później. Wole prace 8-16 i potem jakies nadzory wziac. Wybudowalismy dom , wprowadzamy sie we wrześniu,październiku a ja nawet nie mam czasu w nim nic robic. Zona sama wszystko załatwia.

Gość gość
Pracuje w urzedzie miasta na kierowniczym stanowisku. 8 lat doswiadczenia. Na reke 2300 zl.

Gość gość
To zalezy chyba jakie stanowisko i kompetencje. Moj maz pracuje w UM miasto ok 20 tys mieszkancow w malopolsce, ma studia z ekonomii, 7 lat stazu pracy, w tym 5 w prywatnej firmie, gdzie byl swietnym specjalista w swojej dziedzinie i obecnie w UM zarabia 2300 na reke

Gość gość
Główny specjalista w ministerstwie - 2900 zł netto...

Gość gość
Ale autor ma uprawnienia konstrukcyjno budowlane. Chyba z takimi placa więcej? No nie wiem .u nas w pracy jak ktos ma od razu podwyzka tylko to nie urząd a prywaciarz

Gość gość
Tu autor. Widzę ze w gminie kokosów nie ma. A to ze mam 7lat pracy na budowach podniesie zarobki? Budowy centrum handlowego , centrum weterynaryjnego 2 linia metra , dwa lotniska i kupa malutkich budow. Kurde bo może z tymi 3500 mnie wyśmieją?

Gość gość
Moje miasto ma 80 tysięcy mieszkańców - autor.

Gość gość
Ciekawy temat podbijam

Gość gość
idź do nadzoru budowlanego tam lepiej płacą

Gość gość
Do nadzoru?? Trzeba mieć plecy jak pudzianowski