Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naja30

zioła szwedzkie, kto używał na dziury po trądziku?

Polecane posty

Gość naja30

Witam od lat zmagań się z bliznami typu dziurki po trądziku. Mam za sobą wiele zabiegów z zakresu medycyny estetycznej. Jeśli ktoś używał tych ziół to bardzo proszę o odpowiedź. I w jakiej formie czy nalewki czy kremu? I jak stosował, na ile mu pomogły? Jeśli używaliście innych kremów i wam pomogły to napiszcie. Szczególnie chodzi mi o Egyptian magic i revitol scar podobno też pomagają. Proszę pomóżcie bo jestem załamana...

Gość gość
Ja tam jestem prosty chłop ze wsi, ale nie wydaje mi się, b y zioła mogły obudować skórę.

Gość gość
Ziola, zwariowalas? Pilingi, laser frakcyjny czy dermaroller moga pomoc.

Gość naja30
Jestem po laserach, ostatni miałam 2 miesiące temu, chcę jeszcze wspomóc regenerację skóry z zewnątrz jakimś sprawdzonym specyfikem. Pytam o te zioła bo spotkałam na różnych forach wypowiedzi osób którym pomogły te zioła na blizny po trądziku dlatego pytam tutaj. Parę osób pisało o kremie z ziół szwedzkich i przecieraniu nalewki z tych ziół. Zresztą poczytajcie o ziołach szwedzkich Marii Treben

Gość gość
co ci przeszkadzaja te dziury? to twoj najwiekszy problem, nie masz wiekszych?

Gość naja30
Jakbyś miał dziurki na całej twarzy to wiedział byś o co chodzi. Twarz wygląda jak przeorana. To jest bardzo widoczne, twarz przypomina kalafior.

Gość gość
Egyptian magic kosztuje w Szwecji 324 kr a revitol scar produkt z Usa 150$. Nigdy nie slyszalam o szwedzkich ziolach chociaz tu mieszkam.

Gość naja30
Dziękuję za odpowiedź, a czy te kremy które podałaś działają? Masz jakieś doświadczenia z nimi? Słyszałam o nich też, ale są drogie i nie spotkałam się z żadną opinią, że usuwają dziurki.