Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie na wakacje może wyjechać singielka?

Polecane posty

Gość gość

Dobija mnie to bo to kolejne wakacje kiedy jestem sama i nie mam pojęcia co robić? Nie chcę kolejnych wakacji w domu z rodzicami:-( wtedy kompletnnie nie wypoczywam. Z drugiej strony nie mam z kim jechać. Co byscie zrobiły w takiej sytuacji?

Gość gość
jedż do arabowni

Gość Kalimba
Spakuj plecak i zaszyj się gdzieś sama na kilka dni. Jeśli oczywiście nie przeszkadza Ci takie podróżowanie. Polecam wynajęcia taniego noclegu np. przez bookapart.com albo booking.com i zwiedzanie. Ewentualnie masz jeszcze wycieczki objazdowe, ale ja ich nie lubię.

Gość gość
Singielka może jechać na wakacje wszędzie. O ile ma na to fundusze.

Gość gość
Ja polecam Tajlandię, byłem tam na wycieczce zakupionej na serwisie http://tajlandiawycieczki.pl i jesteśmy całą rodziną pod wielkim wrażeniem

Gość gość
Znajdź przez internet towarzystwo na jakiś wyjazd albo festiwal, teraz ludzie tak robią :) Co do festiwalów, to znajoma niedawno pojechała samiutka i wróciła z nową, poważną znajomością :D

Gość gość
Egipt, Turcja, Maroko czy inne Ciapatowo. Miliony "habibi ja ciebie kochać" nie mogą się mylić :)

Gość gość
Możesz jechać wszędzie, w zależności od Twojego zorganizowania, znajomości języków, pieniążków.

Gość gość
Agroturystyka na Mazurach, pobytowo na kilka dni, wypad nad polskie morze, kilka dni w Krakowie, Wieliczce, jest co zwiedzać, mozna popłynąc w krótki rejs do Szwecji, mozba wybrac się do Grecji, Hiszpanii, Portugalii, do Wloch, na Sycylię..Do ciapatych bym nie radziła samej- zbyt niebezpiecznie.

Gość gość
Egipt i przywieź araba, oni wszyscy aj lowe ju, i chcą się żenić.

Gość gość
jedź gdzie chcesz nie musisz sama możesz ze znajomymi , chłopaka i znajomych możesz poznać wszędzie postaraj się a będzie ok, dobry psycholog Ci pomoże, spełniaj swoje marzenia nie słuchaj głupich ludzi że nie zależy nic robić bo należy ale mądrze

Gość przerost tresci nad forma
tylko czestochowa, medjugorie, albo inne swiete miejsce bo singielce to nie wypada nigdzie samej jechac tylko do swiatyni sie modlic aby bog chlopa zeslal :D

Gość gość
bez sensu, ja Cię rozumiem :( sama jestem singielką, a wiadomo,że w pewnym wieku wakacje z coroczne rodzicami no są już nie na miejscu trochę ;) jest fajne miejsce na Śląsku, agroturystyka i SPA - http://silvanspa.pl/ byłam w te wakacje i na serio odpoczęłam, myslę,że może Ci się spodobać.

Gość gość
A nie możesz wyjechać z koleżanką np? Jesli już koniecznie sama to mozna jeszcze z biurem podrozy na wycieczke objazdowa ( zawsze razniej bo bedziesz w grupie), można też całkiem na własną rękę wyjechać w np Bieszczady, do Zakopanego, na Mazury i smemu tak wedrować szlakami, albo gdzieś za granicę... Ale ja chociaz jestem troche introwertyczką to zawsze wolę jechać z kimś, jakos tam smutno samej

Gość gośćewunia
Samemu najlepiej właśnie, najwięcej przygód, najwięcej poznawania ludzi, uczysz się dużo o sobie i o ludziach, mi takie wyjazdy (ale nie do hotelu na wczasy tylko takie wakacyjne prace za granicą) dały dużo, i należą do najlepszych wspomnień

Gość gość
Mnie zaskoczyła organizacja chomiczowkaleba.pl, bo nawet masz tam spotkania mieszkańców przy grillu. Można się poznać i wspólnie zaplanować czas wolny. Mnóstwo rodzin poznałem fajnych, a moje dzieciaki, które w szkole słabo sobie radzą towarzysko tam znalazły nowych znajomych. Nie znam szczerze mówiąc lepszego ośrodka dla całej rodziny. Zakwaterowanie jest rewelacyjne. Moim zdaniem lepsze niż w okolicznych hotelach, a do tego znacznie tańsze.