Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunegunda150

krwawienie i ból podbrzusza

Polecane posty

Gość kunegunda150

Witam, dostałam krwawienia 10 dni przed planowaną miesiączką w dodatku bardzo boli mnie podbrzusze. Taki stan utrzymuje się już około 8 dni. Krwawienie nie jest obfite (nigdy takiego nie miałam) ale charakteryzuje się nieładnym zapachem...czasami jest to regularna krew a czasami wodnista. Przyznam się, że regularnie współżyję dlatego stosuję pigułki antykoncepcyjne. Niestety nie biorę ich o tych samych porach tylko 'kiedy mi się przypomni', w ciągu tego cyklu zdarzyło mi się też raz jej nie zażyć ..co zrobiłam na następny dzień. Po stosunku razem z krwią pojawiają się małe brązowe skrzepy. Moje pytanie jest takie czy to może być ciąża lub biochemiczne poronienie? Gdyby nie te bóle w całym podbrzuszu wzięłabym to za rozregulowany cykl, ale ból jest naprawdę praktycznie nieustanny i mocny, prowadzący nawet do bólu nogi. Bardzo dziękuję za wszelką pomoc.

Gość gość
Ja miałam takie krwawienie 3 dniowe też dokładnie 10 dni przed miesiączką. Teraz spóźnia mi się okres 3 dni...

Gość gość
do ginekologa leć, nie ma na co czekać.

Gość gość
Krwawisz dlatego ze nie bierzesz regularnie tabletek

Gość Kunegunda150
Tabletki biorę regularnie jeżeli chodzi o codzienne przyjmowanie ( raz mi się zdarzyło zapomnieć), jedynie nie biorę o tych samych porach więc czy to też może mieć związek?