Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test po prawie miesiacu

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny w zeszlym miesiacu kochalam sie z chlopakiem dokladnie z 25 na 26 maja okresu dostalam 30 maja trwal on 4 dni ale byl inny niz zawsze przez 2 dni bylo go sporo a pozniej coraz mniej bolaly mnie piersi tak samo i brzuch. Po 2tyg zrobilam dwa testy wieczorem wyszly negatywne kolejne dwa zrobilam po 3 tyvodniach, teraz powinnam dostac okresu kolo soboty ale nic mnie nie boli tzn wczoraj bolaly mnie piersi a dzis juz nie, moze i nabijam so ie glowe ale powiedzcie mi jesli zrobie teraz test bo specjalnie polecialam do apteki to bedzie wiarygodny w sumie minal prawie miesiac od stosunku

Gość gość
Wiarygodny.

Gość gość
jak najbardziej.

Gość gość
Zrobilam ten testi jedna kreska, moge chyba juz byc spokojna? Ale jak jest to miejsce na mocz to wystawalo troche filijki to tzn nie wiem jak to nazwac to co odchodzi od tego paseczka ale chyba jak bu byl zly ten test to by zle coswyszlo a tak to wyzzla jedna kreska tylko. Boze ale ja panikuje

Gość gość
Daruj sobie uprawianie seksu.

Gość gość
A ty daruj sobie glupie komentarze ok

Gość gość
filijki? A co to? skoro nie wierzysz testowi to idź na beta hcg z krwi -tu pewność 100%.

Gość gość
Folijka tzn to co jest przy paseczku i jest widoczny w miejscu na mocz a ten test zrobilam prawie po miesiacu od stosunku wczezniejsze tez byly negatywne

Gość gość
idź na betę i po sprawie.