Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowa_

Mowa ciala, pokazywanie przez faceta ..

Polecane posty

Gość gosciowa_

..portfela, dziewczynie ktora mu sie podoba. Takie niby mimowolne grzebanie w kieszeniach, wyciaganie "niespodziewanie", jakby z zaskoczenia. Dla mnie to cos w rodzaju szpan "na kase" - choc i tak malo co taki gest mowi, nawet jesli jest w niej kilka kart kredytowych. Czy to rodzaj manipulacji, na zasadzie - pokaze jej portfel, to na pewno poleci? :o Dodam ze to czyn kogos juz dojrzalego, nie zaden licealista.

Gość gość
A mi sie wydaje, ze to moze po prostu odruch. ;) Ja czesto sprawdzam, czy mam portfel i telefon, bo mam boje sie, ze je zgubie. ;) Nie doszukiwalabym sie podtekstow

Gość gość
no dobra, ale jesli ktos sie boi ze zgubi - w tej kieszeni - to chyba malo logiczne ciagle je tam trzymac? chociaz mozliwe ze to jakies nerwowe, jednak nie zaczelabym sie nad tym zastanawiac gdyby to nie powtorzylo akurat przy rozmowie ze mna - moze boi sie ze w czasie rozmowy mu ukradne :P i tez tak sprawdza :P

Gość gość
A gdzie tam. Moj chlopak tak tez zartowal, ze nie musze sie bac, ze mi ukradnie portfel i telefon. Na pcozatku znajomosci ciagle przekladalam z reki do reki tel, odkladalam i zapominalam gdzie, to dopiero musialo byc glupie, ale to z nerwow;) moze stresuje sie. Nie doszukuj sie niczego.

Gość gość
ktos cos jeszcze doda? :) jakies spostrzezenia?