Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wstydliwy problem z sikaniem

Polecane posty

Gość gość

Pomocy! Od dziecka podczas smiania sie mialam problem z utrzymywaniem mocz, wiec wielokrotnie posikiwalam sie w majtki. Jako dziecko trzymalam godzinami siku bo mialam problem z pojsciem do toalety poza domem Obecnie mam prawie 30 lat i kiedy ktos mowi cos bardzo zabawnego, chocbym przed sekunda zrobila siku, jestem w stanie posikac sie a nawet zsikac zupelnie. Zdarzylo mi sir posikac sie nawet w pracy:( ostatnio w mieszkaniu posikalam sie zupelnie zasikujac pol przedpokoju i toalete. Po prostu podczas smiechu nie jestem w stanie wstrzymywac sie. Czy ktos z was tez tak ma? Czy lekarz moglby mi pomoc? Wstdze sie isc do lekarza ale boje sie ze kiedys sie skompromituje gdzies publicznie:(

Gość gość
takie już to twoje życie zaszczane bedzie, w polsce nikt Ci tego nie naprawi

Gość gość
Dzieki za pomoc

Gość gość
do urologa i to pędem powstrzymywanie się przed zrobieniem siusiu powoduje stan zapalny pęcherza który może przenieść się na nerki, a nieleczone stany zapalne nerek to w przyszłości ich niewydolność czyli choroba śmiertelna i nieuleczalna wysiłkowe nietrzymanie moczu się leczy, lakami oraz ćwiczeniami, w ostateczności operacyjnie zacznij od wizyty u lekarza rodzinnego i badaniu moczu, stężenia kreatyniny we krwi oraz usg nerek i pęcherza

Gość gość
Musisz koniecznie iść z tym do urologa, bo z tego co piszesz masz bardzo poważne objawy. Miałam podobny problem z nietrzymaniem moczu podczas wysiłku, a mam dopiero 25 lat. Poszłam do http://www.conticlinic.pl/ i problem zniknął.