Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Truskawka93

Nie wierze,że można tak kogoś oszukać ! :(

Polecane posty

Przepraszam,muszę się wyżalić ... ale nie wierze,że można tak kogoś oszukać,zranić,poniżyć ;( jakim trzeba być człowiekiem ! Ale do rzeczy .. JEGO poznałam 5lat temu (miałam 17lat on 23 ) ale nic z tego nie wyszło bo przeszkadzało mi to,że dużo imprezował,poznałam innego byliśmy 2lata - niestety zdradził mnie , jakoś to ogarnęłam... Pewnego dnia na portalu facebook otrzymałam zaproszenie od kolegi tego poznanego 5lat temu faceta bo on nigdy nie korzystał z portali społecznościowych .przyjęłam ale nie wyczułam 'intrygi' ON mnie szukał itd ...po kilku msc zrobiliśmy to , sprawiał wrażenie ,ze mu zależy na mnie gdy się pokłóciliśmy -walczył itd ... zapytałam czy ma dziewczynę , odparł,że nie ,że jest wolny... uwierzyłam bo po co miał by kłamać ? tak przynajmniej mi się wydawało ... nawe spotkania trwały 1,5 roku (teraz mam 22lata on 28 ) Myślałam,że coś zrozumiał,zmienił się , dojrzał ... niestety kilka dni temu odkryłam na facebooku całkiem przypadkiem profil pewnej kobiety a na nim ? ICH wspólne zdjęcia! dziś ten kolega tego kretyna polibił jej zdjęcia z okazji ? WIECZORU PANIEŃSKIEGO tej jego narzeczonej !! Kim trzeba być żeby tak okłamać !! :( jestem załamana , nic o niej nie wiedziałam,mówił ,że jest wolny ,że nie ma dziewczyny ;( a teraz się pobierają ! Czuje się okropnie! Przecież gdybym wiedziała,że jest facetem zajętym to bym kazała mu spadać !Jest mi źle,smutno,przykro ! Czuje się winna ,że on ją zdradzał ;( Pomyślałam,że do niej napisze ... ale nie mam dowodów bo usunęłam sms-y od niego ... a tak ładnie kłamał ;( pisał,że mu zależy,że tęskni,że musimy pogadać o nas ... ,że jestem dla niego ważna i wiele innych ... dałam się nabrać . Po za tym bym mi pewnie nie uwierzyła gdybym miała te sms-y powiedział by jej pewnie,że jestem wariatką albo miał chwile słabości albo inny kit by jej wcisnął ... czuje się okropnie ... najbardziej z tym ,że nie wiedziałam ,że on ma dziewczynę a raczej narzeczoną/prawie żonę!! czuje się winna tej jego zdrady ! jest mi źle z tą myślą ;/ ale ja na prawdę nic nie wiedziałam,odkryłam to przypadkiem ,żałuję tylko ,że po 1,5 roku ;( Musiałam się wyżalić ;( wiem,ze ludzie mają większe problemy *przepraszam za ew. błędy w pisowni pozdrawiam

Gość gość
nie powinno być Ci go żal .Pozbieraj się i pokaż mu co straciła. Niech widzi że jesteś szcześliwa i niczego Ci nie brakuje

Gość gość
Co za glupi komentarz,ze ona jemu ma pokazywac co/ile stracil!!! Ona dla siebie,nie dla kogos ma cos robić,nie dla faceta!!!

Gość gość
dla siebie ale przeciwko lub dla innych to dodatkowa motywacja

Dziękuję za udzielone odp. I przepraszam za dwa takie same moje tematy ale po prostu ktoś w pierwszym napisał ,że długi post dlatego chciałam to jakoś streścić tylko o ile się dało a że od wczoraj mam tu konto to nie wiem jak teraz usunąć tamten pierwszy post pozdrawiam.

politycy robia to cały czas dlaczego rzad nie pomóg frankowiczom bo chce przejac ich mieszkania areszta mieszkan to przejmnie z niskich emerytur po 500zł i rzad zrobił ustawe o odwruconej chipotece zeby ludzie odawali mieszkania za emerytury