Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pikantne rozmowy

Polecane posty

gosciem tu jestem, fakt, nie rozumiem jednak, czemu takie zlosliwe podejscie do mnie....moze jednak powinnam rozumiec...

Gość gość
Ty niczego nie rozumiesz pomalowalas sie na niebiesko I to wszystko. Co tu rozumiec jestes znikad I jestes bezosobowa czyli Ono . Tak samo napisalo o sobie. (jestem zjawa)

Gość gość
mnie kreci s.x z kobieta 10lat starsza ode mnie I zeby byla w wysokich szpilkach I miala mocno owlosiona norke

Gość gość
Chcesz pisac? Okresl sie Kim jestes!

ktos tu moje myslenie kopiuje, a mnie za idiotke ma! normalne! Czy Ty myslisz, ze ja sie poczuje ponizona? Twoj "fantazm", nierealny

Gość gość
Norka wg polskiego slownictwa to jest cos w srodku wiec nie wiem jak moze miec tam zarosnieta. Chyba ze to postac z bajki. A Ty pewnie jestes borsukiem I chcesz tam wejsc

Gość gość
Ty sie nie poczujesz, bo Ty nie czujesz! Zjawa nic nie czuje to cos nie materialnego I na tym poprzestanmy ja znikam Bo trace moc czekam az przyplyna chmury I znowu bede w mocy . Wiesz Kim jestem? Nikim! Jestem wiatr!

Gość gość
Zadaj sobie pytanie? Kto Ty jestes? I wroc jutro z kims silniejszym bo chmury sie zbieraja I jutro bede bardzo mocny. Pioruny tez beda nie wiem czy wytrzmasz!

Gość gość
chetnie bym taka pania posuwal-przykladem jest Persia Monir

a coz to za grozby?!!!! powiedz o co Ci chodzi, bo ja tez moge byc wredna. Chociaz na " gosciu" trudniej sie mscic. Prawde poprosze!

Gość gość
To nie grozby tylko pisanie. Chcialas byc silna. Rzadzic a przeszlas do obrony! Na przyszlosc nie badz kims Kim nie jestes! I nie farbuj sie na niebiesko bo nic przez to nie zyskujesz

Gość gość
Chcialem sie przytulic do ciebie w lozku objac silnym ramieniem ale mnie odtracilas. Chcialas mnie poznac wiec poznalas

o co Ci, k****, chodzi? O jakie j****e farbowanie?!!!!! ja p*****le, tego Waszego sk****alego posadzania o bycie kims innym nie da sie zniesc!!!!

Gość gość
Nie ciesze sie bo nie potrafie! Jestem nikim z nikad! Zastanow sie czy aby Ty naprawde z kims piszesz moze piszesz sama ze soba! Jestem wiatrem trace moc. Chyba juz nie wroce.

Gość gość
Nie dziwie taka badz! Oddtrac kazdego!szanuje cie za to! Tylko co tu robisz I gdzie jest twoj wojownik? Przyprowadz tutaj jutro jego

Gość gość
na moment wyszedłem... O_o, nie ma to jak walka zjawy z wiatrem :D niezle sie wczuliscie w role, to tak samo z siebie, czy popalacie cos? :classic_cool:

po co mi to piszesz? po co jakies dziwne, wojownicze gadki? po co ja mam sie przytulac? nie widze nic zlego w rozmowie, wiec nie rozumiem pretensji. Z Toba to nie rozmowa, tylko jakas niepotrzebna nerwowka, ale to nie ja zaczelam obrazac. Swietna noc, nie ma co

Gość gość
Gosciu chyba Sam palisz sie ze strachu ze tu jestes! Wroce jutro jak chmury sie wzbiora. Wiatr

gosc do goscia i gosciem pogania....a ja bezplciowa jestem. Gratuluje! Jestescie genialni, wszyscy

Gość gość
Bardzo swietna. Dziekuje ci. Wiatr . Wroce jak zatesknisz za mna! Pa!

Gość gość 5
khmm... nazwa topiku stala sie nagle bardzo adekwatna.

nie sadze, zebym z tesknoty miala umrzec....jak gosc to gosc, jeden na drugim tu siedzi, od rana do nocy. Tyle, ze ja takiego towarzystwa nie potrzebuje, nie ta bajka...jakbyscie Wy to powiedzieli

Gość gość 5
tylko bez uogolnien. ja bym tak nie powiedzial. :classic_cool: od teraz jestem gosc 5 (ten od popalania i pytania do kogo nalezysz, z poprzedniej strony.)

wow! gosc 5! jeszcze pare cyferek sobie dopisz i wiezienny tatuaz wyjdzie, projekt Ci moge zrobic Lubie przyjemnie spedzac czas i od osoby, ktora moze mi to dac nie wymagam deklaracji, wiec do Niego nie naleze, ale przytulac sie do innych nie zamierzam Pale tylko papierosy Jeszcze cos?