Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sieć neuronowa

Wiecie z iloma dziewczynami rozmawiałem w ciągu ostatniego miesiąca

Polecane posty

dosłownie z 1 znajomą, jestem mistrzem pustelniczego trybu życia :-) Nie liczę rodziny i sklepu :-) oczywiście chodzi dziewczyny około mojego wieku. A poza tym już nie czuję potrzeby posiadania dziewczyny :-) Są tutaj jeszcze inni tacy asteci.

Gość gość
Tak, ja mam to samo. Przez ostatnie pol roku chyba z zadna laska nie gadalem w 4 oczy :D

Gość gość
ja to juz chyba w ogole zapomnialem co to jest kolezanka, lol... NIe wiem czy mam z tego powodu plakac czy byc szczesliwy, jakos mi bez tych kolezanek dobrze

Ja z facetami też nie gadam nie licząc dwóch zajętych kolegów więc widzicie w odwrotną stronę też można.

Gość gość
zobaczcie sobie wątki gdzie wstawia swój brzuch- jest troche przy kosci, a to moze go dyskwalifikowac w oczach niektorych kobiet.

Gość gość
A właściwie to dlaczego nie spróbujecie do której napisać/ zagadać? przecież jak to będzie kulturalna osoba to nie spławi was w chamski sposób.

Gość gość
Jestescie malo atrakcyjni?

dobre pytanie :-) sam nie wiem dlaczego ? a co do atrakcyjności to jestem bardzo chudy, ale poza tym naprawdę się sobie podobam i nic w swoim wyglądzie bym nie zmienił, no ale chudy=niemęski

Gość gość
I co z tego,że chudy? Mnie by to nie przeszkadzało i większości kobiet też raczej nie. Jakoś grube kobiety nie mają dylematów moralnych czy wypada im kogoś poderwać. Moim zdaniem powinieneś spróbować.

Gość gość
Mnie laski wala po calosci. Moge umierac jako prawik w wieku 40 lat, j***e mnie to po calosci, jest mi dobrze samemu, absolutnie nie chce zadnej dziewczyny, bo to tylko problemy. Pojawia sie panna zaczyna sie myslenie o niej i w ogole, wole wszystkie baby trzymac na dystans i zyc samotnie, w sensie samemu.

Mnie też już nawet ochota na zwykły flirt przeszła, co dopiero mówić o związku. Gadam z różnymi ludźmi, ale nie mam żadnego parcia bo ani oni mi nie dadzą tego, czego naprawdę pragnę, ani ja im tego, czego potrzebują. Jest miło i przyjemnie tak jak jest.

Gość gość
Ja jakos nawet nie czuje potrzeby bliskosi drugiej osoby, panny niczego, fakt ze samotne dni bywaly, ale poznalem w robocie kumpla pol roku temu no i samotnosc juz minela :) a to co mi daje radosc i zastepuje kobiete to muzyka, ona mnie nigdy nie zostawi i noe opusci zawsze bedzie przy mnie. A poki co kazda laska z jaka miewam kontakt, to moze mi zaoferowac tylko swoja c**e bo nic wiecej, ponetne spojrzenia kokieteria wchodzenie w droge, jak ja tego nienawidze, wolalbym sie pasztet urodzic :/ Ja wiem ze laski pragna kogos takiego jak ja, no ale nic nie poradze na to ze ja nie pragne ich. Okej ma fajne nogi albo morde no ale co z tego? Dla mnie podstawa jest konwersacja a nie to jak kto wyglada, dlatego sorry cipki, ale wole sie sam zadowalac niz wam oddawac siebie. Muzyki mi nic nue zastapi

Gość gość
cynic siedzisz w tej pipidowie zamiast wydoopcyc stamtad do Londynu i zamieszkac z mloda ekipa! Zaraz jakies fajne towarzystwo by sie znalazlo, panny fajne tez moglyby sie znalezc i do pogadania i pobzykania a tak to kwasniejesz i liniejesz tam w tej wsi fabrycznej..

Gość gość
Mloda ekopa mnie tez j***e po calosci. Mloda ekipe mam obok, sasiedzi i co? W ogole z nimi nie gadam co sa inprezy ide do siebie i oddaje sie fazie jaka daje mi muzyka. Mloda ekipa to robole robiacy w fabrykach albo knajpach. Na chuj mi taka ekipa? Tutaj mam kumpla a niedlugo sie zaczna koncerty po pubach i klubach chyba wiec wali mnie po calosci mloda ekipa, ja i moj swiat to moja ekipa a nie jakies barany

Gość gość
Jest taka jedna laska, nie powiem jej imienia :P to jest jedyna laska z jaka bylem na randce :D nie mam do niej kontaktu jednak, jej numer utracilem jak mi sie telefon zniszczyl. Ale to nic.

Gość gość
No kim moze byc oskbaktkra podzuca swoja pieknaojczyzne zeby robic w fabryce jako ciec :D baran :D no ale przeciez 1000 funtow to 5000zl!! Matko jakie bogactwo

Gość gość
Ty to cynic sie zamknij bo mawet nigdy nie dupczyles

Gość gość
Ciagle sie dupcze :D oczami wyobrazni.

'A właściwie to dlaczego nie spróbujecie do której napisać/ zagadać? przecież jak to będzie kulturalna osoba to nie spławi was w chamski sposób.' x Nie mamy do kogo zagadać. Wypadałoby żeby ta osoba też się w nas wpatrywała jakiś czas a nie tak z niecka ją napastować gdzieś w sklepie czy na przystanku.