Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strata dziewictwa w wieku 17 lat

Polecane posty

Gość gość

To według was wcześnie, późno, przeciętnie?

16, 17 czy 25 nieważne. Ważne, żeby zrobić to z właściwą osobą. Oczywiście 16 moim zdaniem najmniej.

Gość gość
ja straciłam dziewictwo w wieku 16lat z przypadkowym gościem na ulicy. Potem uprawiałam seks z kim popadnie dla funu a teraz wymagam porządnego faceta do związku :P trzymajcie kciuki bym znalazła

Gość gość
7:04 Ciezko będzie Ci takiego znaleźć, bo faceci to sami posuwają kazda chetna, a do zycia chcieli by porzadna. Z kolei porządnego dla Ciebie szkoda, bo taki facet nie zasluguje ani na dziwke, ani na zycie w kłamstwie.

Gość Kristoforus
Wiek nie jest istotny, ważne czy tego pragniesz bo spotkałaś cudownego człowieka. Pierwszy raz zapamiętujesz na całe życie, dlatego jest ważne czy zrobisz to w krzakach czy w domu w odpowiednim nastroju i warunkach bez pośpiechu z ukochanym partnerem. Wszystko zależy od ciebie. Jeśli szanujesz się to nie będziesz się spieszyć.

Gość kikikikikiki
Kristoforus - ja to zrobiłam w krzakach w świetnym nastroju i bez pośpiechu xD

Gość kristoforus
gość dziś ale to nie ty byłaś autorką pytania

Gość gość
Sama straciłam błonkę w wieku 17 lat.Faceta wybrałam jednak dużo starszego, miał wtedy 40.Nasłuchałam się koleżanek i chciałam , żeby mój pierwszy seks był z kimś kto nie spanikuje, będzie czuły, delikatny a jednocześnie pewny tego , co robi. Nie chciałam spanikowanego równolatka, co wsadzi nie przejmując się mną i zaraz skończy. Dlatego swój pierwszy raz wspominam z przyjemnością i z wdzięcznością dla ówczesnego kochanka. Była rozmowa, pieszczoty i rozbudzone pragnienie oraz poczucie, że bardzo tego chcę,moje podniecenie poczucia go w sobie.To była cała noc. Prysznic po tym pierwszym razie, gdy on mnie mył i wycierał, kolacja na golasa a potem powolny seks, gdy uczył mnie ciała mężczyzny, odprężenie, odpoczynek i znowu seks a potem sen w jego ramionach. Po tej pierwszej nocy jeszcze przez trzy miesiące pobierałam u niego lekcje w łóżku.Teraz , po 10 latach wiem, że był wspaniałym mężczyzną i kochankiem. Czasami go widuję.Przyprószone szronem włosy, ale nadal bardzo przystojny i zadbany.Często w towarzystwie swojej dużo młodszej partnerki.Zawsze na " dzień dobry" puszcza oczko i uśmiecha się. Jestem mu wdzięczna za mój " pierwszy raz".

Gość gość Gosia
Gość 19:15 fajnie miałaś, aż Ci zazdroszczę :) Ja pierwszy raz przeżyłam w wieku 20 lat, z ówczesnym chłopakiem, przed zajściem tego samego wieczoru oświadczył mi się, dziś jesteśmy 5 lat po ślubie. Ale super kochankiem to on nie jest :p

Gość gość Gosia
Poorawiam - gość 19:45 :)

Gość gość
Pozdrawiam Gosiu. Jesteśmy chyba w podobnym wieku a doświadczenia zgoła inne. Życie pisze scenariusze a my tylko gramy swoje kwestie. Pozostaje Ci szkolić męża, delikatnie naprowadzać go na doznania, które chciałabyś przeżyć z nim, uświadamiać go o swoich potrzebach i pragnieniach. Albo...rozejrzeć się za kimś, z kim mogłabyś przeżyć swój...drugi pierwszy raz.

Gość gość
Ja stracilam ze soba xD a seks 1 uprawialam jak mialam 15. Teraz mam 21 i jestem z tym samym facetem tylko ze od roku jestesmy narzeczenstwem :)

Gość gość Gosia
Mam 27 lat. Nie jest z nim tak łatwo jak się wydaje, tzn egzemplarz nie książkowy mi się trafił :) nie chcę wychodzić na egoistke i jemu tym samym sprawiać przykrość. "trenuje go" nieświadomie :) Nie szukam nikogo innego, jaki sens...

Gość gość
Gosiu, wiek 27=27,czyli jesteśmy równolatkami, z tym że ja jestem mężatką dopiero od 6 czerwca t.r. Nie wydaje mi się, aby dbanie o swoje potrzeby seksualne można było nazywać egoizmem.To ważna część naszego życia i oddziaływyuje na nasze samopoczucie i samoakceptację a to przenosi się na nasze działania codzienne w każdej strefie aktywności.Trenuj go , świadomie lub nieświadomie, lecz nie pozwól mu spocząć na laurach, musi wiedzieć że obok ma kobietę i musi dbać o jej potrzeby. A przed szukaniem kogoś innego całkiem bym się nie wzdrygała. Po co? Choćby po to, by przeżyć fajną przygodę( zawsze warto) i smak adrenaliny a także poczuć dowartościowanie przy adorowaniu przez innego mężczyznę.