Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kucharzodsiedmiuboleści

Czy ja muszę gotować ?

Polecane posty

Gość gość
I tego sie nie da zmienic.

Gość gość
Facet przy garach ? Tylko w filmach !

Gość gość
Najlepsi kucharze to przecież faceci.

Gość gość
Kobietom wydaje sie, ze jak usidli faceta to bedzie dla niej i za nia wszystko robil, bo przeciez ona urodzi dziecko.

Gość gość
ja pierd. ale masz problem, wlej wody do gara, zagotuj, wrzuc makaron, po 10-15 min, odlej wodę dodaj sos ze słoika, wymieszaj podaj z surówką kupioną w biedronce za 3 zł. Z tego powodu tak jojczycie?

Gość gość
"ja ********le masz problem, wlej wody do gara, zagotuj, wrzuc makaron, po 10-15 min, odlej wodę dodaj sos ze słoika, wymieszaj podaj z surówką kupioną w biedronce za 3 zł. Z tego powodu tak jojczycie? " X Sam se żryj taki syf

Gość gość
W tym topicu nie chodzi o recepty kuchenne tylko kto gotuje, kapito ?

Gość gość
A moze niech wróżka Sofia im wywróży, kto ma gotować i juz ;)

Gość gość
Moja w ogole nie potrafi gotowac ! Nie wiem co to bedzie, cale zycie w fastfoodach ?

Gość gość
Mój facet gotować umie i robi to dobrze ale gotuje od wielkiego święta bo twierdzi że ja jego jedzenia i tak nie jem. Ale bardzo lubi za to czekać aż ja mu coś przygotuje. Albo robiłby grilla cały rok:)

Gość gość
Zakładam, że jesteś inteligentnym mężczyzną. Gotowanie to nie fizyka kwantowa:) Skoro oboje pracują, to powinni sobie pomagać w domu we wszystkim. Ja też umiem wywiercic dziurę wiertarką, naprawić kran, zmienić koło w aucie. Mój partner gotuje często, ma w swojej gestii potrawy, które od początku do końca robi sam, i podaje obiad, gdy ja mam nawał w pracy, i wracam padnięta. Nikt drugiemu nie wytyka, co robi, tylko po prostu ustalamy , co które robi i już. Jajecznica , omlet, kotlet schabowy, smazona piers z kurczaka, duszone udka z kurczaka, gulasz z udźca indyka lub z lopatki, to proste jadło. Gulaszu, kurczaka, mozna zrobic wiecej, i porcję zamrozic. Przyda się gotowiec, gdy oboje macie napięty dzień. Są takie rzeczy oczywiste, które ułatwiają życie domowe, jak składanie brudnych ciuchów do prania w jedno miejsce, wycieranie po swojej kąpieli łazienki, jedzenie za stołem, a nie łażenie z kanapką i kruszenie po całym mieszkaniu. Łatwiej umyc talerzyk, niz odkurzac cale mieszkanie. Wracając do gotowania..rzadko który mężczyzna dziś nie gotuje, przynajmniej sporadycznie. Nieumiejętność zrobienia czegoś na ciepło to ułomnosc. Świadczy o lenistwie i wyslugiwaniu się kobietą, o wlasnej abnegacji.

Gość gość
"Nieumiejętność zrobienia czegoś na ciepło to ułomnosc. Świadczy o lenistwie i wyslugiwaniu się kobietą, o wlasnej abnegacji. " Dziewczyna goscia z 11:45 w ogole nie potrafi, nie wspominajac o cieplych daniach, czegokolwiek przgotowac. Wiec kim ona jest ? Ulomna abnegatka wyslugujaca sie mezczyznami ?

Gość gość
Owszem, ona też jest ułomna. W tym wypadku nie wysluguje się mężczyzną, ale idzie na skróty. Swojego partnera i siebie doprowadzi szybko do nadcisnienia, otylosci, cukrzycy, zawału na tych fastfoodach. Umiejętność przygotowania prostych potrwa nie jest trudne, a daje satysfakcję i zdrowie. To nie jest "wyslugiwanie się" jedno drugim, w gotowaniu, czy czymś innym. Partnerstwo polega na współpracy i wzajemnym pomaganiu sobie. Czynność nie ma znaczenia. A im więcej oboje umieją, tym lepiej.

Gość gość
Nie no facet. Ty po pracy musisz tylko leżeć i czekać aż cię kobieta obsłuży i nie ważne że ona też pracuje nie ważne że może być zmęczona nieraz ty jesteś w domu wcześniej niż ona. Ja bym cię pogoniła bo związek to robienie czegoś dla drugiej osoby