Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktoś z was jeszcze korzysta z Windowsa 98 ???

Polecane posty

Gość gość

Lub kogoś znacie by jeszcze korzystał z tego systemu???

Gość gość
a czemu pytasz? ten system to już trup

Gość gość
Zastanawiałem się czy da się jeszcze w dzisiejszych czasach korzystać z tak starego systemu, nawet gdyby ktoś się uparł ???

Gość gość
dałoby sie, ale bys co chwile widzial blue screen, non stop by ci sie zawieszał zwłaszcza na zawalonych zdjeciami i tekstami stronach, win98 nie ma wsparcia dla nowych wersji USB, nie ma sterownikow do wifi...mozna tak wymieniac dlugo... Windowsa XP uzywa masa ludzi zwlaszcza starszych, u mnie w osiedlowej bibliotece są komputery z XP, ostatnio w banku widzialam tez XP, w mojej firmie wszystkie komputery mają XP

Gość gość
Ale jak ktoś korzysta tylko z Worda to i nawet z windowsa 98 da się korzystać. Co do XP to sporo osób korzysta w Poslce z tego systemu ok 20 % komputerów i nie zmieni się to szybko.

Gość gość
mam wlasnie xp, ale sie powanie zastanawiam nad 7. nie chce 8 bo widzialem ze ma zle opinie, a 10 to az sie boje :P szkoda tylko, ze to takie drogie rzeczy sa. nie dziwie sie, ze biedne biblioteki nie maja kasy na kupienie nowego oprogramowania, jak na stronie microsoftu kosztuje to okolo 600 zl

Gość gość
też mam XP ;) chce widnowsa 7 ale nie wiem czy mi komp go pociągnie bo to pewnie ma wyższe wymagania procesor Intel 2 rdzenie po 2,6Ghz 2GB ramu Grafika Geforce 512mb

Gość gość
gość dziś Pociągnie i będzie hulał lepiej niż na XP:classic_cool:

Gość gość
Ja korzystam z Windows 3.11 :D w pamięci ale ;). Mieliśmy taki system w liceum, na Technice Biurowej na komputerach. Zainstalowany 95 czy 95 to był RAJ. Mile wspominam Windows Millennium. I 2000. XP lubię do dzisiaj, a na laptopie Vista.

Gość Ameliadf
gościu z 14:56: wcale nie trzeba wydawac 600 zl. ja kupowalam legalnie za 185 zl (jak nie wierzycie, zobaczcie tu: http://www.kluczsystem-sklep.pl/windows-7-professional-oem-esd-p-4.html :P). Tylko trzeba sie troche rozejrzec a nie isc do pierwszego lepszego sklepu i kupowac za pol wyplaty. ja zanim znalazlam ten sklep robilam miesiac rozeznanie. wiec..