Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To ja, ta od pustego pęcherzyka

Polecane posty

Gość gość

Zgubilam gdzieś swój temat, zrobilam drugę betę po tygodniu i nadal negatywna - 1,20 mimo pustego pęcherzyka

Gość gość
To znaczy, że ciąży nie ma definitywnie.

Gość gość
Przykro mi. Z tej ciazy nic nie bedzie. Nadal nie masz krwawienia?

Gość gość
od piątku mam lekkie plamienia, ale nic poza tym i strasznie boli mnie kregoslup

Gość gość
My z mezem na Szczescie mamy dzieci.Ale przy kazdym badaniu ginekologicznym mam meza nawet gdy jestem na fotelu,zalosne by bylo sie wstydzic meza a calkiem obcych ludzi,ginekologow nie!Wspieral maz porody bylismy szczesliwi razem przy porodzie lepsze traktowanie bo masz swiadka.Rozmawialismy gdyby nie bylo mozliwosci miec dzieci,skorzystalibysmy z dawcy w obecnosci meza.By sie nie upadlac po gabinetach przy sztucznym zaplodnieniu.

Gość gość
Ale mnie nie interesuje czy ty z mezem jestes przy badaniu czy nie!!

Gość gość
Olej ją, ona cały czas to samo wszędzie wkleja. W twoim przypadku wygląda na to, że ciąży nie było a pseudopęcherzyk nie oznaczał ciążowego. Wychodzi na to że to zaburzenia hormonalne.

Gość gość
to samo mówił ginekologa, ale wkręcałam sobie cały czas coś innego :/ widocznie zaburzenia - w ciągu dwóch miesięcy schudłam 12 kg

Gość gość
Nie ma co wkręcać bo ciąży nie ma na 100% i najpewniej nigdy nie było. A schudłaś tyle z powodu diety czy samoistnie?

Gość gość
dieta - ale nie jakas radykalna tylko ulozona przez dietetyka + cwiczenia z Chodakowska 6 x w tygodniu, dodam ze na diecie caly czas jestem a do cwiczen wracam niedlugo

Gość gość
No to pewnie jest to skutek diety. A jaka była twoja waga początkowa? Pytam, bo chodzi mi o to czy aby ten spadek nie był zbyt drastyczny przy danej wadze.

Gość gość
aż wstyd przyznać ale aż 90kg - mocna nadwaga

Gość gość
No to raczej nie powinno mieć aż takiego wpływu, ale nigdy nie wiadomo. Myślę, że powinnaś zrobić podstawowe badania krwi i moczu, tarczyca i hormony.

Gość gość
zrobię na pewno, dodam, że mam też dużo stresu, poza tym kiedyś jadłam nie patrząc na kalorie slodycze a teraz odkad jestem na diecie wszystko sie skonczylo, bralam duphaston przez 5 dni 2x1 do wczoraj i czekam

Gość gość
Masz odpowiedź, ciąży nie ma

Gość gość
Dwa badania bety wyszły negatywnie, więc masz odpowiedź, a pęcherzyk to tylko pęcherzyk, widocznie to pseudo - taki który nie oznacza ciąży

Gość gość
Kobietki ja jeszcze z jednym pytaniem, lekarz dal duphaston na wywolanie miesiaczki, twierdzil ze taka beta nie wskazuje na ciaze i bralam go przez 5 dni po 2 tabletki, po jednym dniu wystapily plamienia, ktore myslalam ze rozkreca sie w okres, ale tu cisza, od wtorku nie biorego go a plamienia nadal sa i nic poza tym, co dalej?

Gość gość
Czekaj, w każdej chwili może się pojawić...

Gość gość
Ale czego Ty nie rozumiesz? Taka tępa jesteś? Nie ma ciąży, a po duphastonie musisz czekać na miesiączkę :/ Idiotka

Gość gość
Dopiero wczoraj wieczorem zaczelam krwawic