Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biegunka roczniak

Polecane posty

Gość gość

co pomoże u roczniaka na biegunkę, smectą pluje :(

Gość gość
marchwianka, i daj orsalit dla dzieci

Gość gośćmaja
smecte możesz przemycić z jedzeniem, a tak to pilnuj żeby pił, puki nie ma wymiotów to ważne że je i pije a masz jakiś pomysł skąd ta biegunka? Ja właśnie przerabiałam biegunkę u 20 miesięcznego synka, trzy dni ciągle "walił" aż w końcu wyszły 4 zęby naraz.

Gość gość
hydronea citron baby dla dzieci powyzej 6 miesiaca zycia na wymioty i biegunke jest 10 saszetek w opakowaniu polecam ale niestety ma okropny smak

Gość gość
corka przechodzila 2 tyg temu biegunke. polecam dierol i tormentiol na odparzenia. Dierol ma w sobie rowniez elektrolity wiec malec sie nie odwodni. JEst w kapsulkach wiec mozna podac z woda lub jedzeniem. Szczerze moge polecic,bo juz po 1 dawce biegunka minela.

Gość gość
U mojego synka ostatnio sprawdził się orsalit plus smektyn, który nawadnia i skraca biegunkę. Do tego ma dobry smak, nie jest słony i przyjemny owocowy zapach. W opakowaniu znajdziesz miarkę która ułatwi rozrobienie płynu.

Gość gość
spróbuj sobie orsalit nutris-ma delikatny smak-moje dzieci wypijały go bez większych problemów, a probiotyk wsyp sobie do mleka albo herbatki.