Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

granellaok

jak Wy robicie marynaty do mięs?

Polecane posty

Gość Efektkulinarny
Do kurczaka i indyka polecam solankę. 2l wody + 1/3 szklanki soli. Do tego można ewentualnie dodać zioła lub inne przyprawy. Nawet pierś zyskuje nowe oblicze - zupełnie inna konsystencja mięsa. Marynujemy kilka godzin, jeśli się nie śpieszymy 24 h. Polecam Po inne pomysły zapraszam na www.efektkulinarny.pl

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
podobno marynaty z jogurtu ladnie kruszeja mieso, ale nie znam zadnej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×