Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WAKACJE NAD BAŁTYKIEM ??

Polecane posty

Gość gość

Witam ? Jakie miasto polecacie na wypoczynek nad Bałtykiem ?? Zależy nam również na zwiedzaniu, i żeby wyszło jako tako tanio ?? Może polecicie jakieś pokoje gościnne blisko morza ??

Gość gość
tanio, blisko morza, masa atrakcji bla, bla,bla i coś jeszcze? jak się nie ma miedzi to dupa siedzi

Gość gość
Polecam okolice pod Łebą albo Ostrowo. Sporo atrakcji niedaleko. Ale niestety tanio + blisko morza to chyba dwie rzeczy nie pod pogodzenia :) Myślę, że warto zapłacić mniej i rozkoszować się 15-20 minutowym spacerkiem na plażę niż zamieszkać przy samej wodzie za cenę złota.

Gość gość
MATKO!.....czy to coś złego, że tak napisałam?... Mam rodzinę to raczej zależy mi żeby koszta nie były kosmiczne... :/

Gość gość
dzieki za wypowiedź..nie musi być dosłownie blisko morza ...nawet 1,5 czy 2 km :)

Gość gość
Nic złego, tylko właśnie odległość od morza warunkuje cenę. A jeśli macie dzieciaki, to może Półwysep Helski? Np. w Jastarni ceny nie są tragiczne, a oprócz morza będzie jeszcze zatoka - cieplejsza woda, mniejszy tłok itd...

Gość gość
Dobry pomysł :) dziękuję :)

Gość gość
Potwierdzam, Jastarnia albo Hel. Ogólnie to Jastarnia jest obok i można podjechać na Hel. Wodę masz z obu stron (zatoka + Bałtyk), a na Helu jest sporo do zobaczenia: Muzeum obrony wybrzeża, Fokarium, Muzeum rybołówstwa, latarnia morska, wierza, Góra Szwedów.

Gość Kataszynka
Fajny pomysł. Jednak polskie morze jest niesamowite, sama lubię tam wracać. W najbliższym czacie planuję udać się do Dąbek do hotelu http://www.delfinhotel.pl/hotel Nie mogę się już doczekać aż będę mogła skorzystać z całej oferty SPA proponowanej przez ten hotel. Warto czekać na takie momenty :)