Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę się podobać? proszę o ocenę

Polecane posty

Gość gość
Franceska to pieprzona idiotka, która uważa się za ideał. Zainwestuj w nowe doczepiane włosy lampucero. Jeżeli to twoje naturalne to współczuje i proponowałabym je umyć i porządnie rozczesać. Poza tym skończ z prostowaniem. I powiem Ci, ze brzuch też nie jest u Ciebie do końca płaski do tego masz grube uda. Masz fajne piersi i wcięcie w talii, nic poza tym. Zacznij biegać, bo nogi masz okropne. Dlaczego w każdym temacie gdzie jest zdjęcie jakiejkolwiek kobiety pojawia się Franceska i starając się być podstępnie miła obraża inne kobiety. Do autorki: Ładne masz ciało, ale brzuszek przydałoby się dopracować.

Gość gość
rozwiązanie jest banalne - zdjęcie z karteczką z napisem wyraźnie identyfikującym autorkę

Gość gość
Do gość 11:37 i właśnie idealnie to sformułowane, już przejrzałam posty gdzie się wypowiadała i zawsze jak podstępna miła zmija

Gość gość
gość dziś rozwiązanie jest banalne - zdjęcie z karteczką z napisem wyraźnie identyfikującym autorkę Jestem za. pokaż jaka piękna jesteś

Gość gość
To niech daje te fotę a potem ocenia kogoś obiektywnie jak to.powiedziała

Gość gość
gość dziś Do gość 11:37 i właśnie idealnie to sformułowane, już przejrzałam posty gdzie się wypowiadała i zawsze jak podstępna miła zmija xxxx U niej posty wyglądają w ten sposób. "Jesteś gruba i brzydka, miłego dnia kochana :* ".

Gość gość
Ta a ona najpiękniejsza foty z neta i siedzi całymi dniami krytykując inne kobiety z zazdrości, w rzeczywistośc***ewnie siedzi gruba torba w dresie przed kompem i dowartosciowuje się będąc wirtualną pięknością dowalajac innym jakie są brzydkie i grube udając przy tym miła zmije

Gość gość
Żeby udowodnić że ty to nie ty

Gość gość
Ach te kobiety jak widza ladniejsza i zgrabniejsza od siebie to ja obrazaja. :)

Gość gość
No takie nie za bardzo zwykle, jak dla mnie zalatuje azjatka, strasznie porcelanowa skóra, talia te włosy za długie czarne skręcone te piersi na każdym zdjęciu inaczej wyglądające i te ciuchy a szczególnie ta bluzka na drugim zdjęciu pod szyję koronka takie bluzki lubią azjatki,

Gość gość
Wystarczy zadbać o siebie a nie krytykować inne kobiety z zazdrości ze maja ślicznej i zgrabnie ciało. :)

Gość gość
To dawaj te zdjęcie i wszystko będzie jasne, nie tylko ja.cie przejrzałam także już jest jasne

Gość gość
Ona myśli ze jak ma żebra powiginane od gorsetu to jest cud piękności wielce zgrabna a reszta gruba bez tali nie zgrabna brzydka itd

Gość gość
c***j z tymi cyckami. Daj podobne zdjęcie co dałaś z kartką ze swoim nickiem. Czekamy.

Musze Cię z martwić, nie tylko Azjatki lubią koronkowe bluzki (Teraz jest pełno takich ciuchów w tally weijl i w Breshka), a włosy są koloru ciemnego brązu a cera mam białą (nie opalam się).

Gość gość
o cyckach pogadamy później.

Gość gość
Dołączam się do gościa o 12:00, czekamy czekamy

Gość gość
Franceska. Dobra przestań pie*dolić o jakiś koronkach. Daj zdjęcie i udowodnij wszystkim, że to ty, albo wyjdź stad i wszystko będzie jasne pięknotko.

Gość gość
Przeciez i tak wiadomo ze foty z neta, nie ma sensu sobie nia glowy zawracac. Niech idzie do swoich murzynow.

Gość gość
Tak dokładnie na to czekamy

Gość gość
Trzeba było w mojego posta nie wpychac swojego wscipskiego dzioba i nie wstawiać mi tu swoich fot bo nikt cię o to nie prosił

Gość gość
Wiec wszystko jasne takas piękna jak pół d**y z zza krzaka, proszę juz opuścić ten post dzięki dowodzenia tam są drzwi

Gość gość
hahhaahah

Gość gość
W dodatku pochodzi pewnie z nizin spolecznych bo takie leca na murzynow.

Ja nigdzie nie pisałam, że jestem piękna. Obwisłych piersi nie mam może nie są jakoś bardzo jędrne, ale obwisłe również nie.