Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zybi28

Co kupić żonie za urodzenie pierwszego dzidziusia

Polecane posty

Jak w tytule napiszcie dziewczyny co dostawałyście za urodzenie dzidziusia. hyba pasuje jakos to zonie wynagrodzić.

Gość gość
Pasuje :) Kwiaty to minimum. Jeśli chcesz coś trwałego to biżuteria, perfumy.

Gość gość
Ja dostałam biżuterię - kolczyki i wisiorek z bardzo dużymi kryształami Swarovskiego :)

Gość gość
dostałam złoty pierścionek

Gość gość
Zaplac jej:-)

Gość gość
Za urodzenie? Można z okazji urodzenia Waszego dzieciątka. Ale, jeśli chcesz kupować coś za urodzenie, to traktujesz ją jak maszynkę do ******** i rodzenia? Grant za wykonanie?!

Gość gość
Ja dostałam naszyjnik z białego złota z ametystem i diamencikami.

Gość gość
I tak, za urodzenie. Za trud, ból, wysiłek.

Gość gość
Wysłać na wczasy do Egiptu minimum! Przecież urodziła!

Gość gość
Mi maz kupil zloty lancuszekz wisiorkiem serduszkiem. A w srodku jak sie otworzy na jednej polowce jego zdjecie na drugiej malego:-)

Gość gość
duzo podpasek

Gość gość
Ja również dostałam złoty pierścionek z błękitnym oczkiem, to bardzo ważne do kobiety, kup jej coś ! :)

Gość gość
Nic badz przy niej wystarczy a nie prezenty

Gość gość
Ja od swojego męża usłyszałam" gdybyś urodziła syna to może byś coś dostała"

Gość gość
Medalik Matki Boskiej z Dzieciątkiem jeżeli jesteście wierzący. Złoty lub srebrny zależy jak z kasą stoicie. Żeby miała zawsze w opiece ją i wasze maleństwo.

Gość gość
Ja bym postawila na srebrna bransoletke z wygrawerowanym imieniem dziecka.

Gość gość
jak lubi kosmetyki,perfumy to coś z tego lub bizuterie:) fajnie ze myslisz o zonie:)

Gość gość
Mój mąż dał mi kasę. Miałam niski macierzyński tylko podstawe bez dodatków a u mnie to ponad półowe mniej wypłaty. Mąż oszczedzał przez okres ciązy kasę i w dniu powroty do domu przelał mi kase na konto, żebym nie odczuła róznicy finansowej. Mąż umotywował to tym, że w ciązy chodzilam i martwiłam się, pomimo, że wiedziałam, że on utrzyma rodzinę. Dziwnie czułam się z tym prezentem, chciał dobrze ale pieniądze na prezent...:):)

Gość gość
Mój tata dawał mamie za urodzienie każdej znas złoty pierścionek. A były to lata 70/80 zatem ciężko wtedy było. Potem, każda z nas swój dostawala na 18 tke

Gość gość
Mnie wynagrodzil bedac i wspierajac porody i jest przy badaniach zawsze u ginekologa gdy mnie bada na kozle.Trzyma mnie delikatnie za raczke.

Gość gość
coś porównywalnego z tym co ty dostałeś za spłodzenie ...

Gość gość
Duuużo podpasek

Gość gość
co za bzdury z tym kupowaniem. Dziwne, mąż daje żonie kase za urodzenie dziecka, a to co mają kase osobno?? Kupno naszyjnika złotego to koszt 1000 zł i mąż miałby mi zrobić NIESPODZIANKE tym że wyda taką kase? przeciez oczywiste że to żadna niespodzianka bo wiedziałabym od razu o zniknięciu takiej gotówki z konta. Dla mnie kwiaty i fakt, że mąż pomaga przy dziecku jest na tyle wystarczający że żadne złota nie są juz potrzebne

Gość gość
dziwne co niektóre jesteście. Mąż chce zonie zrobić prezent, bo poród jest ciężki, bo to ogromne przeżycie dla obojga, bo pierwsze dziecko, a Wy się doszukujecie drugiego dna, ze traktuje ją przedmiotowo. Ja dostałam po pierwszym porodzie kolczyki, po drugim perfumy. Od mamy dostałam pierścionek i łańcuszek. Czy mama również potraktowała mnie jak maszynkę do rodzenia dzieci??

Gość gość
trzeba do was pielgrzymować z darami? :D

Gość gość
Wysprzataj mieszkanie zrob dobra kolacje ,zarezerwuj jej wizyte u fryzjerai kup jakis fajny ciuszek gwarantuje ci ze bedzie zachwycona ja bylam i napewno zapamieta ja pamietam a syn ma juz13lat

Gość Jedynaczka4
Otrzymałam od mojego męża profesjonalny aparat fotograficzny, bez kwiatów z okazji narodzin naszej córeczki.Cykam fotki aż miło.Jestem zadowolona z takiego prezentu.

Gość gość
A ja nic nie dostałam, kompletnie, nawet nie podziękował, chociaz wszystkim mowil ze porod to taki hardcore. Tyle ze dla mnie nie dla niego. Nawet na dzień matki, a synek ma juz dwa lata, mąż nie wpadł na pomysł, żeby mi jakiś drobiazg kupić, już nie mówię o życzeniach. A ja o dniu ojca zawsze pamietalam, dzisiaj też. Trochę mi przykro z tego powodu, ale co mam zrobic? Kup jej coś, to dobrze o tobie świadczy, łańcuszek i wisiorek jest fajnym pomysłem. Gratulacje z okazji narodzin syna btw.