Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwość ciąży? Czy samo nakręcanie się?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Muszę dowiedzieć się o waszych opiniach w sprawie mojej dziewczyny i mnie. Kochaliśmy się około II połowy lutego bez zabezpieczeń, ale bez końca w środku itp. w dni nie płodne. Okres spóźnił się o 7 dni, ale pojawił się ( był obfity). Okres do teraz czyli 23.06 występował czyli już 4 razy. Około maja troszkę ją muliło wieczorem ale bez żadnych wymiotów. Brzuch nie urósł w ogóle.Ostatnio często chciało jej się oddawać mocz, ale lekarz stwierdził zapalenie pęcherza. W maju robiliśmy test ciążowy i wynik wyszedł negatywny. Dziś zauważyłem lekką naprawdę lekką linię od pępka w dół, dodam że moja dziewczyna ma troszkę owłosienia( ręce, plecy). Następny okres za 6 dni i dziś bolą ją już piersi. Moglibyście nakierować mnie na to czy możliwe iż jest w ciąży czy zwyczajnie się nakręcam czytaniem różnego typu forum?

Zanim się zamęczy sz na amen to idź do ginekologa z dziewczyną i wszystko się wyjaśni

Gość gość
Wizyta u ginekologa (kontrolna) przypada w lipcu lub sierpniu.

Gość gość
tak, lecz zabezpieczany

Gość gość
test robiliśmy z 4 tygodniową przerwą w stosunkach, i od wyniku negatywnego seks 2 raz zabezpieczony (gumka nie pękła + nie kończone w środku)

Gość gość
jakieś odpowiedzi?

Gość gość
Nie jest w ciąży. wiec luz! Zderzaki potrafią bardzo boleć na 1,5 tyg przed. Raz mnie bolały tak, że aż dałam po łapach i się facet zdziwił tą reakcją. Ja też! Ciąży brak.

Gość gość
A to od czego ta linia od pępka?