Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarnulka94

czy mozliwa ciaza?

Polecane posty

witam serdecznie. 8 czerwca uprawiałam sex z moim facetem,nie zabezpieczylismy sie,lecz tz nie skonczyl w srodku,lecz na zewnatrz. Cykle mam 24-31,planowana miesiaczke mialam dostac 16 czerwca,i nadal nic. Zazwyczaj @ spozniala mi sie 4-5dni. W sobote (20.czerwca) zrobiłam test ciazy-wynik NEGATYWNY,tak wiec dzisiaj (23 czerwiec) powtorzyla test,i wynik znowu NEGATYWNY. Dodam,ze mam objawy takie jak podcczas miesiaczki. Bole nog,stawow,bole brzucha,zaparcia,powiekszone piersi,lekko bolace przy mocniejszym dotyku,lekkie uklucia, moje pytanie brzmi,czy moge byc w ciazy? czy to normalne,ze cykle mam 24-31,a tu nagle @ spoznia mi sie AŻ 8dni,a test wyszedl negatywnie? Bardzo prosze o pomoc.

Gość gość
i co w związku z tym??

Gość gość
lepiej zrob bete i bedziesz wiedziec

Gość gość
A może miałaś cykl bezowulacyjny albo owulacja Ci się przesunęła? Wyznaczasz sobie fazy cyklu?

Gość gość
Jak najdokładniej można wyznaczyć fazy cyklu? I jak rozpoznać cykl bezowulacyjny? Nigdy tego nie robiłam....

Gość gość
Jesli sie na tym nie znasz to najprościej będzie jak kupisz sobie tester owulacyjny. Ja mam Afrodytę. Jest na ślinę i wielokrotnego użytku co jest bardzo wygodne. Generalnie polecam.