Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci powariowali na maxa już

Polecane posty

Gość gość
Tak, oni mają coraz wyższe wymagania! Moją naprawdę ładną koleżankę ( nie przesadzam jest bardzo atrakcyjna) rzucił niedawno facet z którym zastanawiałam się co ona robi bo kompletnie brzydki, zresztą nie tylko ja się zastanawiałam bo inni nasi znajomi też uważali,ze zasługuje na kogoś lepszego

Gość gość
gość dziś Tak, oni mają coraz wyższe wymagania! Moją naprawdę ładną koleżankę ( nie przesadzam jest bardzo atrakcyjna) rzucił niedawno facet z którym zastanawiałam się co ona robi bo kompletnie brzydki, zresztą nie tylko ja się zastanawiałam bo inni nasi znajomi też uważali,ze zasługuje na kogoś lepszego xx dawaj fotkę to zobaczymy jaka z ciebie klaudia schifer buhahaha.

Gość gość
W stolycy to dopiero panowie wybrzydzają, bo ponad połowa kobiet wygląda jak modelki i nieprawda, że facetów jest dużo więcej.

Gość gość
No tak bo jak już facet jest ze stolycy to szpanuje :P Przespac sie z warszawiakiem towg nich jakis zaszczyt czy cos

Gość gość
wawka to wieś tyleże betonowa :P

Gość gość
Czy połowa kobiet z wawki wygląda jak modelki to wątpliwa sprawa. Polemizował bym :D:D:D

Gość gość
A żeby to warszawiak. W Warszaffce takiego uświadczyć wcale nie łatwo, zwłaszcza w klubie. Wieeeelu przyjezdnych. Do warszawskich klubów przyjeżdża sporo towarzycha z okolicznych miejscowości + zamieszkałe w Wawie słoiki i garstka miejscowych. Taki łysy Seba z Pcimia Dolnego, pod 40-kę, w przymałym sweterku i znoszonych pantofelkach, będzie siedział jak to panisko, wybrzydzał, kręcił nosem, że ta za gruba, ta za brzydka, ta za stara, a sam...

Gość gość
modelki gownozjadki

Gość gość
A KOBIETY TO IDEAŁY BU HA HA HAH

Ja prdl... do wszystkich kobiet, czy Wy macie w domu lustra? Trochę samokrytyki serio, jakimś dziwny cudem siedzą tu same miss :D Nie wiem skąd Wy macie takie wysokie mniemania o sobie, ale takie 5/10 myślą, że są jak 7/10, dopiero 1-2/10 zauważają, że faktycznie nie są zbyt atrakcyjne.

Gość gość
Mnie rozwalił anons jakiejś 25 latki na który trafiłam przypadkiem. Pisała że szuka poważnego związku, że jest wartościowa, inteligentna, ma dobrą pracę, szuka faceta do założenia rodziny, poważnego, żadnych przygód. A pod anonsem dała swoje fotki w bieliźnie, w pończochach, w tych szpilach jak z po\rnola na 20 cm obcasie i platformie, z prawie gołą doopą... Nie wiem co takie mają we łbie. A figury nie miała żadnej bo gruba i prosta jak klocek.